Web Analytics
Jump to content

Distortion/overdrive/boost


Enter
 Share

Recommended Posts

Hei!

Er ute etter en vrenpedal som kan gi ganske mye vreng.....ala gnr o.l

Har en keeley ds-1 som boost men må ha 'grunnvreng'. Ampen er en 60-talls vox ac 50. Har hatt hot british , men den ga for mye vreng samt 'kald' vreng/lit mids. Er det noen som har noen anbefalinger?Har et behringer 4x12 med jensen elementer som kan byttes/brukes som mellomlegg.

Link to comment
Share on other sites

Hei,

Er det en Keeley DS-1 Ultra du har? http://www.robertkeeley.com/product.php?id=10

God stand, mye slitasje etc.?

Jeg har en Maxon SD-9 Sonic Distortion som jeg kunne vært villig til å bytte med deg. http://www.godlyd.no/default.asp?page=29&p...ct=490&p490_v=1

En knallbra pedal med "organisk" vreng. At den er på pedalbrettet til Mike Landau og Scott Henderson sier vel det meste.

Dropp meg en PM eller en mail på j.h.haraldsen@gmail.com om du er interessert.

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Det er en slik en ja.Men jeg skulla ha formulert meg bedre. det er Kabinettet jeg vil bytte bort.

Kan forøverig anbefale ultra'n på det varmeste. Hadde en rat og hot british før, men denne er x-ganger bedre.Bruker den som boost, da den varmer opp hver en vreng og gjør den feitere. må ha en grunnvreng under keeleye'n.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.