Web Analytics
Jump to content

Ny blues side på internett


anray
 Share

Recommended Posts

Hei, er ikke helt sikker på om dette er riktig kategori for å skrive slikt, men jeg tar sjansen, så får heller admin flytte dette innlegget om det skulle være feil plassert.

Jeg vil bare nevne i all beskjedenhet at jeg nylig har publisert en blues side på internett og tenkte kanskje det kan være til interesse for noen å ta en titt på de. Jeg vil gjerne ha konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger fra dere som måtte ta turen innom og håper dere finner sidene mine både nyttige og lærerike. De er under stadig utvikling, så de vil bare bli bedre og bedre med tiden, men jeg trenger litt feedback, så jeg vet hva som evt. bør forandres eller utvides.

Setter stor pris på hvis dere som liker blues, og gjerne alle andre også tar en titt og kanskje skriver noen ord tilbake. Bruk da gjerne kontakt linken, da er det lettere og holde oversikten.

www.bluesportalen.com

Link to comment
Share on other sites

Kjempeflott! Ser fram til videre vekst på siden din. Hadde vær knall med et par gitar-lessons der også

Fint å høre at nettsiden faller i smak. Er nok lønn for strevet det at andre kan ha glede av den. Jeg har faktisk tenkt på å legge ut litt gitar stoff også, så det kommer....Jeg jobber kontinuerlig med nettsidene og skal snart oppdatere dem igjen, så følg med, mere stoff kommer.

Kjempeflott med tilbakemelding! Tar imot kritikk også jeg, så lenge den er konstruktiv. Det er sikkert masse som kan tilføyes, så all tilbakemelding er hyggelig.

Mvh. Raymond Andersen

Link to comment
Share on other sites

Nå er ikke jeg så veldig into blues, men det så ut som en god ide for blues-interresserte. Grunnen til at jeg svarer er at jeg synes du bør gjøre noe med de popupene. Flytte sida eller lignende.

Link to comment
Share on other sites

Nå er ikke jeg så veldig into blues, men det så ut som en god ide for blues-interresserte. Grunnen til at jeg svarer er at jeg synes du bør gjøre noe med de popupene. Flytte sida eller lignende.

Hei. Var ikke klar over at det er popup'er på siden min. Har aldri skjedd når jeg går inn på siden. Hva slags popup'er er det snakk om da? Vil ikke ha det jeg, det er jo det mest irriterende som finnes, så de skal bort. Men som sagt, jeg har aldri oppplevd det selv og ingen andre har nevnt det heller.

EDIT: Fant ut hva det var. Det er den Pollen jeg har på siden. Den er hentet fra bravenet og det var der popupen kom fra. Så da fjerner jeg pollen senere, da regner jeg med at det blir bra. Takk for at du sa ifra, hater popups, så vil ikke ha det på min egen side.

Mvh. Raymond Andersen

Edited by anray
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.