Web Analytics
Jump to content

Marshall Shredmaster - erfaringer?


Tready
 Share

Recommended Posts

Hei. Jeg har nettopp fått et godt tilbud på en Marshall Shredmaster effektpedal. Det jeg da lurer på om dette er en bra pedal og om noen av dere har erfaring med den? Jeg spiller mest hardrock og noe metall.

Edited by Tready
Link to comment
Share on other sites

Har aldri prøvd en Shredmaster selv, men Jonny Greenwood fra Radiohead bruker en som hans hoved-distortion, og han har veldig fet tone(synes jeg da).

Hør på Paranoid Andriod og Just av Radiohead for eksempler.

Men Radiohead er ikke akkuratt hardrock/metall heller da.

forresten: hvor mye er det du evnt. skal gi for pedalen?

Link to comment
Share on other sites

Jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å gi for pedalen, men han selger den for 1000-1500kr. Den er visst i god teknisk stand og nesten ingen riper.

Faen, det var dyrt.

Er det den svarte med gullskrift... altså den eldre modellen, eller er det den nyere?

Har den eldre modellen selv, men knappen er ute av drift, og jeg har aldri giddet å fikset det, så den ligger da her og slenger.

Syntes den låt fett før. Brukte den på en en kanal Orangetopp en gang i tiden, men det er lenge siden. Nå er den ikke brukt på mange år... Kanskje jeg skal ta å teste den igjen...

Link to comment
Share on other sites

Slik ser den ut: Den er fra 1996

Hvor mye synes dere at jeg skal gi for den?

Jeg ble plutselig usikker her. Har alltid trodd den kosta en 800kr eller noe ny, men ser jo det går godt brukt på ebay for langt over 100 dollar, noen oppe i 200 også.

Kanskje den er verdt å fikse knappen på alikevel da:)

Prøv å press ned prisen på den iallefall, 1000 og under. Prøv deg med 7-800.

Jeg byttet til meg min en gang i tiden mot en Dunlop Wah og 500 kr(som jeg egentlig bare fikk 150 av, hehe)

Trodde jeg hadde gjort et dårlig bytte, men neida, og det er jo greit å vite.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.