Web Analytics
Jump to content

Nok en shitkid som EIER på gitar


Jonathan
 Share

Recommended Posts

God damn! Hver gang jeg åpner en videoside føler jeg at jeg er i ferd med å se noe jeg har sett før i en eller annen form. Dette var en video av det sjeldne slaget. Ikke bare traff han alle notene, men han fikk de også til å låte omtrent like lekne og sprettne som i pianosoloen. Artikulasjonen var dessuten kjempefin.

Link to comment
Share on other sites

Stilig! Godt gjort og sikkert veldig lærerikt! Hadde vært gøy å høre det han spiller uten det iriterende ekkoet; for nå høres det ut som han spiller mye fortere enn han faktisk gjør. Godt gjort uansett!

Link to comment
Share on other sites

Drøyeste på lenge..... Men høres ut som han spiller fortere enn han gjør? Du er jo ikke no problem å catche hver enkelt tone?

Det er egentlig ikke så syk fart, nei, han har bare en veldig artikulert gitarlyd. Likevel, det er frasene han spiller i den hastigheten som er sinnsvake...

Link to comment
Share on other sites

Det gikk unna.

Er det teit av meg å ikke la meg imponere av gitarspill lenger? Jeg mener, alt har blitt gjort, det er noen som før eller siden måtte bli så flinke at det ikke går ann å spille raskere eller mer nøyaktig.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.