Web Analytics
Jump to content

Skrive på Gitaren min :)


Fist of Fury
 Share

Recommended Posts

Dette har sikert blitt tatt opp før, men jeg tar å spørr likevel, og håper ikke folk blir sure på meg :)

Jeg har tenkt å skrive noe på gitaren min. Hva slkls sprayboks bør jeg bruke. Fargen skal være i gull foresten, og gitaren er svart, og så er det noe jeg skal skrive med liten skrift og. Er det en penn eller noe jeg kan bruke?

Link to comment
Share on other sites

Det er svært vanskelig å få det fint på frihånd med spray. Hvis du derimot teiper de feltene du ikke skal ha sprayet - slik som bildet - har du mye mer kontroll. Tror det finnes en del mønster du kan kjøpe eller skrive ut. Fant bare motorsykkelbilder i farta, men du finner sikkert gitarbilder også hvis du googler litt :)

ps2.jpgps3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Det jeg hadde tenkt til var å få skrivd ut det jeg skal skrive på et ark, og så klippe det ut, og det som er igjenav arket legger jeg over gitaren, og så sprayer. Det andre jeg skal skrive med en penn, er noe som har vært på gitaren fra før av, men som har blitt slitt. Jeg tror sprittush vil ha hvert litt for stor, hvis ikke det fins noe mindre som jeg ikke vet om da. Det må være like liten som en penn.

Link to comment
Share on other sites

Tviler på om det blir særlig pent – du får ikke arket til å ligge helt flatt inntil, i tillegg til at det fort kan trekke en del lakk gjennom arket. Jeg ville gått for en litt mer solid form for maskering.

Link to comment
Share on other sites

ta bare en vanlig tusj... sprit tusj f.eks.

så øver du deg p åog skrive autografen din, ett annet navn, osv...

så skriver du det på gitaren din når du føler at du har øvd deg nok på det du skal skrive...

så skriver du på gitaren og lat det tørke og så tar du klarlakk over!!

:ninja: Ibanez90 :ninja:

Link to comment
Share on other sites

Kontaktpapir var en god ide, men hva slaks spray bør jeg bruke, og hvor mye kåster det? Trenger jeg å spraye noe over det igjen?

God ide med sprittush, men nå veit ikke du hvir dorlig jeg skriver :D:D

så lenge du spayar over med klarlakk etterpå kan du nok kjøpe ein vanleg boks med spraylakk på classolson eller biltema. Dei sel fin lakk til under femtipengen.

Link to comment
Share on other sites

den klarlakken, må jeg ta å spraye den over helegitaren da fordi at det blir anderledes å ta d er, eller det ser anderledes ut? Eller er det akurat over der jeg har skrevet, og hva slaks boks kan jeg bruke for selve skrivinga?

Edited by Fist of Fury
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.