Web Analytics
Jump to content

Lokale ønskes i Trondheim.


Slashaxl
 Share

Recommended Posts

Vi søker nytt øvingslokale.

Bør helst ikke ligge så altor langt i fra sentrum... Flatåsen, Tiller osv er ikke så aktuelt, men kan være interessant om lokalet er veldig bra.

Lokalet kan godt deles med et annet band, men ikke med flere enn ett. Leien bør heller ikke være altfor høy... Helst ikke mye mer enn 3000 i måneden iallefall, da delt på to om det er to band.

Lokalet bør også være stort nok til å romme to gitaranlegg, bassanlegg, trommesett med to basstrommer og et solid PA-anlegg.

Send PM om det er noen som vet av noe, eller har noe å tilby.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Tror kanskje containern har noen ledige tider... Uffa er jo en mulighet, hvis du overlever hasjlukta :P

Uffa hadde vært topp det, men er usikker på sikkerheten rundt lokalene der. Liker ikke å ha utsyret stående et sted hvor det lett kan bli stjålet, og for det andre så må vi dele lokalet med hvem som helst på Uffa, og det er noe drit. Kjipt når folk skal tulle med utstyret ditt, slik at man må stille seg lyd hver gang man kommer på øving.

Link to comment
Share on other sites

Ingen på containern etter 8 på mandager http://rostenklubben.hopto.org/index.php?maincontent=kontain

Aner ikke hvordan det er der egentlig, vi skal ha vår første bandøving med nytt band der i morra faktisk, kan jo avlegge en liten rapport. Ang sikkerhet på Uffa, så aner jeg ikke, kan snakke med Skade aka. Astrid (gammel member) i morra...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.