Web Analytics
Jump to content

Rackhylle - Gnome


trazan
 Share

Recommended Posts

Gnome, forsto jeg det rett på et annet nettforum at du hadde denne Penn-Elcom rackhyllen/skuffen?

Jeg har et rack som ikke er fullt så dypt som normalen, kun 12" mellom festeskinner foran/bak. Selve platen er det plass til, men jeg får jo ikke festet greia. Du nevnte at det kanskje var mulig å trå til med baufil for å trimme det ned et par tommer?

Jeg funderer på å bestille denne hyllen, men kunne du, eller andre som måtte ha en slik, forsikre meg om at det faktisk er mulig å sage på skinnene så den kan festes med 12" mellomrom og fortsatt få hyllen til å skli inn og ut som den skal? Har mailet Penn-Elcom men det ser ikke ut til at de tar seg tid til å svare...

Link to comment
Share on other sites

Du kan fint sagen den til slik at du får festet den i et 12" dypt rack, det skulle gå fint. Faktisk kan du sage så mye at du får under 1" mellom foran og bak. Uansett, prodlemet er vel at selve festeskinnen er 14" dyp, og hylla i seg selg er 15" dyp, men om du har plass til det skulle det nok ikke by på store problemer.

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror Imerslund skal klare å ta de inn iallefall, har sett no Penn greier på lageret deres. Hvis ikke kan du vel bestille direkte fra Penn-Elcom's sider?

Tyske musikkbutikker burde jo ha det og.

Link to comment
Share on other sites

Forresten, vet du hvor man best får tak i et slikt? Noen som selger det her til lands?

Hjemmesiden har en liste over kontakter, og for Norge er det for tiden PA Systems A/S i Oslo. Han (jeg tror det er en enmannsbedrift) er lettest å få tak i pr telefon eller fax, og har alltid gitt meg god service de gangene jeg har handlet der. Hylla til Gnome er forresten derfra.

Link to comment
Share on other sites

DjBjonik (for de som husker ham) og jeg stakk jo opp til ham, han bor oppi gokk et sted i Oslo, helt greit å finne fram. Han er en veldig hyggelig kar å handle med, kutta til rackskinner for oss greier.

Edited by Gnome
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.