Web Analytics
Jump to content

BEHRINGER V -AMP 2


Recommended Posts

Har en sånn. Den funker bra om du lærer deg å bruke den. Bra utvalg av effekter og amp simulasjoner osv.

Absolutt bra nok om du ikke har råd til en PODXT... Funker til recording også om du har bra lydkort.

Hva er det som er så dritdårlig med den boffen?

Det er ikke alltid slik at ting må koste deg skjorta for at det skal være brukelig. Absolutt value for money sier jeg.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en slik selv, og lyden er dårlig, synes jeg.

Vrengen er stygg, og det meste suser.

Når det er sagt, har jeg hatt mye gøy med den, men skal du ha noe anna enn et leketøy, ville jeg gått for noe anna :)

Link to comment
Share on other sites

Bortkasta penger rett og slett. De kan være hur billig som helst, men det er fortsatt et stykke skrot som ikke er verdt noen pris. Behringer lager noen fine ting de, men VAMPen er ikke en av dem.

Høres ikke som om du har gitt den en sjanse en gang?

Mener at den er absolutt verdt pengene om man lærer å bruke den. Klart at det finnes bedre alternativer, men anbefaler den om man ikke har råd til vanlige pedaler og samtidig er ny til gitareffekter.

Den koster jo under 1000 spenn. Like mye som en vanlig pedal. Til prisen for man amp og kabinett simulering, masse effekter, midi inn og ut, +++++ :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes rett og slett den låter drit. Den kan funke greit som en tuner, og thats it. En kompis av meg har hatt den i noen år nå så jeg har absolutt fått et inntrykk. Jeg synes enkelt og greit det er bedre å spare opp og kjøpe seg noe som man faktisk bruker med glede i lang stund, enn å kjøpe noe billig drit som man gjerne vil bli kvitt etter et par dager.

Link to comment
Share on other sites

Vil helt klart anbefale deg å kjøpe noe litt dyrere så du får litt mer å rutte med. De pedalene jeg har vært borti fra Behringer er veldig støyende og har veldig skarp lyd, ikke noe som er behagelig å høre på i det hele tatt. Enkelte ting er litt vanskelig å simulere skikkelig... blant annet lyd. En amp-simulering blir aldri som en amp, det blir i beste fall en simulering av amp'en ;)

Link to comment
Share on other sites

har en selv, og har brukt den lenge.. funker greit til stuespilling når rørforsterkeren blir for stor dimensjon!

men den funker ikke live, i det hele tatt!

nå ligger den koblet opp på pcn der jeg prøvde å spille inn no saker, det låt heller sterilt og tamt...

du kan ha det mye gøy med den, men det blir aldri mer en et leketøy!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.