Web Analytics
Jump to content

Martin's synth greier


Martin
 Share

Recommended Posts

 • 3 weeks later...

Synes det var stort sett greit jeg. Slo meg ikke helt av stolen, men. Har lyttet på den en gang, og det jeg reagerte mest på var det lille "bindeleddet" mellom melodilinjene rundt 5:00 (fint at jeg er så utrolig kunnskapsløs i musikk-teori at jeg ikke forklarer slikt på en god måte.. mulig du skjønner hva jeg mener uansett?). Ellers, rent ikke-musikalsk, nebula er vel strengt tatt ekvivalent til "interstellar cloud".. Ikke noe galt i det, men; virket litt som om du ikke hadde fantasi til en spennende sangtittel, og tyr derfor til et likt begrep (som jo isolert sett forsåvidt er "spennende" [da sett i forhold til "It's my Life", "Here I Am", ol.]).. Men huff: pirkpirk.

Edited by Torh
Link to comment
Share on other sites

Ellers, rent ikke-musikalsk, nebula er vel strengt tatt ekvivalent til "interstellar cloud".. Ikke noe galt i det, men; virket litt som om du ikke hadde fantasi til en spennende sangtittel, og tyr derfor til et likt begrep (som jo isolert sett forsåvidt er "spennende" [da sett i forhold til "It's my Life", "Here I Am", ol.]).. Men huff: pirkpirk.

Jeg bare gikk inn på Wikipedia.. Fant noen Divine Celestine Galaxy Cheesy Prog Power Metal ord :) Hehehe.. Er ikke ment som noe serriøst ass.. Hilsen Martin

Edited by Chal
Link to comment
Share on other sites

Hmm når jeg hører på denne får jeg sånne assosiasjoner til sånne 3d-promovideoer av ymse slag. Får jeg komme med noen tips? Gå dypere inn i lydbildet, lag mer komplekse klanglandskap. Lag det som ikke høres liksom. Og eksperimenter med pad-ene du bruker, mekk på lyden og legg til plug-ins og slikt.. :)

Det der er jeg egentlig helt enig i, skal prøve å fikse noe i løpet av natta.. /Martin

Edited by Chal
Link to comment
Share on other sites

Jeg syns det var kult jeg. Skikkelig forbedring siden sist!

Vel, har ikke lagt inn den nye versjonen enda :P, har ikke fått tinga fra Espen enda Hehe.. Så sangen var vel bedre andre gangen tenker jeg?

Link to comment
Share on other sites

Hmm hører gjennom nå! Høres veldig bra ut. Blitt mer nyanser i lyden, fått litt mer opp på de lyse frekvensene. Veldig stilig der gitaren kommer inn, med bassen og de greiene. Føler fortsatt at den orgellyden ikke passer helt inn, går ikke ann å legge på noen feete strings der da? :lol: Tenkte også å foreslå å gjøre noe med trommene.. litt mer trøkk og sånt.. crasher her og der, fill-ins, litt forskjellig beat på de forskjellige delene.. tror det gjør seg med litt kompressor også.

Akkurat det med trommene fikser seg snart.. Bruker LM7 her, som er innebygd i cubase. Når Gnome fra forumet her kommer over med Drumkits from hell og greier.. Skal prøve å fikse litt på orgellyden.. Lyden er tatt fra "A whither *** of pale" eller hva det nå heter.. Skal ha noe mer 70's prog!

Link to comment
Share on other sites

Jeg syns det var kult jeg. Skikkelig forbedring siden sist!

Vel, har ikke lagt inn den nye versjonen enda :P, har ikke fått tinga fra Espen enda Hehe.. Så sangen var vel bedre andre gangen tenker jeg?

Hahah, stusset litt over det der jeg også! ^_^ Men turte ikke å spørre. :lol:

De forige tingene Martin har lagt ut har ikke vært like bra som dette ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.