Web Analytics
Jump to content

music123


pada2002
 Share

Recommended Posts

Hvor mye må man betale i tilegg til prisen på en f.eks gitar pakke på www.music123.com ?

Hadde lyst å bestille ''Ibanez Jumpstart JS40 Guitar Package '' til $246.99 som er jo bare ca. 1700kr.

Hvor mye må jeg betale i ekstra?

Takker for svar!

Link to comment
Share on other sites

Det kommer helt ann på hva slags type frakt du velger. Jeg har aldrig handlet her før men de fleste web shops pleier å ha flere valgmuligheter. For å sjekke dette kan du bare gå gjennom salgprosedyren der (det er mulig at de også har en informasjons side som beskriver dette), så ser du dette. Hvis du ikke vil handle der, er det jo bare a stoppe før du legger inn kreditt kort informasjon.

I tillegg kommer vel moms inn til Norge. Husker ikke hva det er... 22% eller noe sånt... (bor ikke i Norge lenger ser du).

Link to comment
Share on other sites

Du må betale 24% merverdiavgift, i tillegg til frakt, og varen da selvfølgelig, så jeg vil tro den fort kommer på i nesten tre tusen kroner.

 1700 + 1700 x 0.24 = 2108

, da var vi så langt. I tillegg til dette kommer daa frakten, som kan bli på alt mello 150 go 50 dolar, kommer an på hvor fort du vil ha den sendt

Link to comment
Share on other sites

Jeg bestiller en Fender fra music123, som der koster 824 dollar. Grabber samtidig opp en RP-200 effektdrittsekk. Fattern drar til USA og henter den for meg.

Problemet er at han bare er i USA i fire dager, og jeg lurer på når jeg bør bestille gitaren (det er til et hotell) for at den skal komme fram ikke for tidlig og ikke for sent? Jo, takk og sånt.

Link to comment
Share on other sites

Har handlet endel i USA (har 20 gitarer, og halve gitarparken er kjøpt fra USA, kommer IKKE til å kjøpe noe som helst i dette landet; betaler ikke tre ganger prisen for noen ting; den andre halvparten er kjøpt privat her i Norge) og det er mange måter å gjøre det på. For det første har jeg opplevd at de har krevd moms på BÅDE varen og frakten. Man må også regne ca. 5% i toll. Undersøk med de du kjøper hos om de er villige til å sette en annen verdi enn den riktige på forsendelsen. Jeg bruker å få dem til å sette "Used guitar" og så et helt annet verdibeløp på pakken.

Man kan også får dem til å skru halsen av gitaren. Da kan man plutselig kalle det "guitar parts", og dermed en gunstigere tollsats.

Jeg har regnet på det, og i enkelte tilfeller lønner det seg å kjøpe flybillett, reise til USA, kjøpe varen og reise hjem igjen, framfor å kjøpe varen her i Norge. Det finner jeg meg ikke i. Derfor kjøper jeg fra andre land, og lurer tollmyndighetene her så ofte jeg har sjangsen.

Et annet tips er å sjekke på eBay. Der kan man gjøre ordentlige kupp!

Lykke til.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
  • Gitarsynthen har nok bare blitt hjemmebrukt, og ser ny ut. Det har seg nå slik at elektronikk "står seg i hjel", altså, det kan slutte å virke selv om det bare har kost seg i esken sin og ikke blitt brukt.  Jeg har ikke testet denne på lenge, og derfor skrev jeg det slik.  Den blir selvsagt testet før jeg evt. forlanger penger for den. Pris? Hva vil du betale? En ny koster 9500, men den er verdt det du vil betale for den. Du trenger en hexpickup på gitaren din for å bruke den, og jeg ønsker å selge dette som en pakke.. Det å montere en GR55 slik at den virker, er et herk og en tålmodighetsprøve. Mitt tips er å kjøpe en gitar som pickupen er ferdig montert på, eller en Fender Roland G5. Den koster 10 000.. Send meg en PM, så sjekker jeg gitar, sustainerfunksjon, pickup, og det hele.  Halv pris er en grei tommelfingerregel på brukt musikkutstyr
  • Vær forsiktig, det er avhengighetsskapende å skifte pickups 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.