Web Analytics
Jump to content

music123


pada2002
 Share

Recommended Posts

Hvor mye må man betale i tilegg til prisen på en f.eks gitar pakke på www.music123.com ?

Hadde lyst å bestille ''Ibanez Jumpstart JS40 Guitar Package '' til $246.99 som er jo bare ca. 1700kr.

Hvor mye må jeg betale i ekstra?

Takker for svar!

Link to comment
Share on other sites

Det kommer helt ann på hva slags type frakt du velger. Jeg har aldrig handlet her før men de fleste web shops pleier å ha flere valgmuligheter. For å sjekke dette kan du bare gå gjennom salgprosedyren der (det er mulig at de også har en informasjons side som beskriver dette), så ser du dette. Hvis du ikke vil handle der, er det jo bare a stoppe før du legger inn kreditt kort informasjon.

I tillegg kommer vel moms inn til Norge. Husker ikke hva det er... 22% eller noe sånt... (bor ikke i Norge lenger ser du).

Link to comment
Share on other sites

Du må betale 24% merverdiavgift, i tillegg til frakt, og varen da selvfølgelig, så jeg vil tro den fort kommer på i nesten tre tusen kroner.

 1700 + 1700 x 0.24 = 2108

, da var vi så langt. I tillegg til dette kommer daa frakten, som kan bli på alt mello 150 go 50 dolar, kommer an på hvor fort du vil ha den sendt

Link to comment
Share on other sites

Jeg bestiller en Fender fra music123, som der koster 824 dollar. Grabber samtidig opp en RP-200 effektdrittsekk. Fattern drar til USA og henter den for meg.

Problemet er at han bare er i USA i fire dager, og jeg lurer på når jeg bør bestille gitaren (det er til et hotell) for at den skal komme fram ikke for tidlig og ikke for sent? Jo, takk og sånt.

Link to comment
Share on other sites

Har handlet endel i USA (har 20 gitarer, og halve gitarparken er kjøpt fra USA, kommer IKKE til å kjøpe noe som helst i dette landet; betaler ikke tre ganger prisen for noen ting; den andre halvparten er kjøpt privat her i Norge) og det er mange måter å gjøre det på. For det første har jeg opplevd at de har krevd moms på BÅDE varen og frakten. Man må også regne ca. 5% i toll. Undersøk med de du kjøper hos om de er villige til å sette en annen verdi enn den riktige på forsendelsen. Jeg bruker å få dem til å sette "Used guitar" og så et helt annet verdibeløp på pakken.

Man kan også får dem til å skru halsen av gitaren. Da kan man plutselig kalle det "guitar parts", og dermed en gunstigere tollsats.

Jeg har regnet på det, og i enkelte tilfeller lønner det seg å kjøpe flybillett, reise til USA, kjøpe varen og reise hjem igjen, framfor å kjøpe varen her i Norge. Det finner jeg meg ikke i. Derfor kjøper jeg fra andre land, og lurer tollmyndighetene her så ofte jeg har sjangsen.

Et annet tips er å sjekke på eBay. Der kan man gjøre ordentlige kupp!

Lykke til.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.