Web Analytics
Jump to content

starry night


Rudstar
 Share

Recommended Posts

Hei. Låter greit det her. Hvor lenge har du spilt? Du har god timing, ihvertfall.. Jeg ville ha jobbet med intonasjonen på bendene, pass på å ikke bend for høyt/lavt. Jeg ville ha skrudd ned bittelitt på gainen, og lagt på litt reverb hvis det var mulig. Stå på :)

Link to comment
Share on other sites

Har spillt i snart 9 år tror jeg. Tenkte meg det med bendsa, sliter litt med å få det til. Noen tips til hvordan jeg ikke skal gå for høyt/lavt? Har liksom ikke peiling på hvor høyt/lavt jeg skal gå. Når jeg satt med headsettet når jeg spillte hørtes det egentlig annerledes ut, men men. Da får jeg bare prøve meg en gang til ;)

Link to comment
Share on other sites

Husk at en bend går fra et sted til et annet. Altså en tone til en annen. Syng melodien og lær deg hvilke toner du skal "sikte" på. Bruk øret. Regner med at du teknisk sett er i stand til å utføre bendene bra, i og med at du ikke bare bender for lavt, men også for høyt noen steder.

Link to comment
Share on other sites

jeg får et inntrykk av at hele gitaren låter en smule surt.. og at du spiller veldig stakato aktig .. veldig hakette hvis du forstår.. føler du spiller mer for at du er nødt.. at du stresser på en måte... prøv med litt mer inlevelse, og for guds skyld stem gitaren :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.