Web Analytics
Jump to content

Bra relativt ukjente gitar merker!


Øyvind
 Share

Recommended Posts

Hei, jeg leter etter en el-gitar som er relativt ukjent men enda bra og pen. Er det noen som vet om noen som passer til den beskrivelsen? Det gjør ingenting om det er brukt gitarer, bare den ikke er ødelagt.

For saken er den at jeg vil ha noe unikt, og ikke sånn veldig kjente former og sånt...

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 50
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cruiser by Crafter. Sterkt undervurdert, og bra gitarer.

Søstra mi har en Cruiser.. Den er ikke god! Båndene stikker ut på siden og er skarpe, og stemmeskruene holder rikke stemminga 5 minutter.

Squier syns jeg er mye bedre.

Link to comment
Share on other sites

Jay Turser har jo en del som ikke er rene kopier. Har hørt en del bra om dem.

Ellers er det mye artig japansk som flyter rundt på ebay etc. som ofte har høy kvalitet.

Ja, Fernandes (http://www.fernandesguitars.com) synes jeg har noen morsomme variasjoner på ellers kjente former:

Ravelle, en slags krysning mellom en Les Paul og Mockingbird:

ravelle.gif

Lexington

lexlstr.jpg

Synes Vertigo-modellen deres ser litt kul ut også, tror nesten det er min favoritt av disse:

vedgm.jpg

Sjekk ut denne ebay-auksjonen for noen bedre bilder:

http://cgi.ebay.com/Fernandes-Vertigo-Elit...1QQcmdZViewItem

Det var det jeg kom på i farta. Direkte ukjente er vel ikk emerkene, men det er ikke Gibson, Fender eller Ibanez i alle fall ;-)

Edited by larseko
Link to comment
Share on other sites

Guest Ziggy Stardust

Jiwestone operer desverre med rævva lyd..

edit: Det var da noen rett over meg som nevnte jiwestone..

Eller ser jeg syner?

Edited by Ziggy Stardust
Link to comment
Share on other sites

post-1793-1148316275_thumb.jpg

Jiwestone Forest Beauty

Blant de absolutt beste fra Jiwestone

Ganske unik synes jeg...

Til salgs faktisk

edit: De billigste modellene fra Jiwestone slikker svett pung, ja. Enig der... De dyreste modellene derimot er jeg meget fornøyd med. Har de tre dyreste gitarene fra Jiwestone, og det er ingenting å si på dem.

Edited by Ishkur
Link to comment
Share on other sites

post-1793-1148316275_thumb.jpg

Jiwestone Forest Beauty

Blant de absolutt beste fra Jiwestone

Ganske unik synes jeg...

Til salgs faktisk

edit: De billigste modellene fra Jiwestone slikker svett pung, ja. Enig der... De dyreste modellene derimot er jeg meget fornøyd med. Har de tre dyreste gitarene fra Jiwestone, og det er ingenting å si på dem.

Jeg har også hatt en som jeg var ganske fornøyd med, en SO-2000. Nå ser det imidlertid ut til at de har gått ut av business. Se jiwestone.no. Kjapt søk på Brønnøysundregisteret gir meg et konkursbo. Synd, for det var hyggelige folk som ytte bra service. De kunne kanskje gjort noen mer kreative grep på gitarene sine, men kvaliteten var helt grei.

Jeg tror forresten de tidligeste billig-jiwestonene var en del dårligere enn hva de etterhvert tilbød, også i lavprissjiktet (rundt 2k).

Link to comment
Share on other sites

I agree!

Har SO-2000 jeg osgå. Kjøpte først med floyd rose-systemet, men fikk byttet den inn i en med fast stol etter at jeg hadde hatt den i over ett år (!!!) Digger cherry sunburst'en på den! Sykt god service, beste jeg har opplevd. Har kjøpt utstyr derifra for bort imot 20 000... De er konkurs ja...Kjipe greier...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Den hadde ikke lignet i det hele tatt. I 1954 var Stratocasteren noe totalt nytt, med inspirasjon fra romfart, konseptbiler og 50-tallets fremtidsvisjoner. Hadde den blitt lansert i dag så hadde den ikke lignet på noe vi har sett til nå. Kanskje noe i nærheten av Abasi eller Strandberg sine gitarer, men antakelig enda lengre vekk fra "standarden".
  • Det John Mayer sier er at hvis Stratocasteren hadde blitt lansert i dag,så hadde den vært litt annerledes enn 1954-utgaven.Han hadde noen ideer som var utenfor rammen til Fender sine signatur/artist-modeller (som strengt tatt er satt sammen av standard stratocasterdeler,som halsprofiler,lakk,kobling av elektronikk,det eneste som er unikt er pickupene.)Men å starte et prosjekt ut over disse rammene,som innebar bl.a. å forandre  profilen til kroppen var ikke noe Fender ville gå med på.De vil ikke ha noe nytt. De hadde et nytenkende prosjekt med Roland (VG Stratocaster).Det ble ingen suksess. Samarbeidet PRS/John Mayer har fått enorm oppmerksomhet,bedre markedsføring av både gitar og artist kan ingen håpe på å oppnå.  Og økonomisk er dette helt sikkert en vinn/vinn-situasjon for begge parter    
  • Har faktisk 2 stk 1x12 rivera cabs med metallgrill som jeg brukte til en mindre amp. Fantastisk bra cabs som jeg ikke kvitter meg med....ALDRI!!   Dessverre så er det i praksis håpløst å bruke på 100w ampen min. De er for små fysisk og elementene tåler ikke 100w. Skal bruke disse kabinettene hjemme etter hvert på en amp med mindre watt.     ...men er det noen som har erfaring med begge nevnte kabinett og kan dele sin erfaring? Merk at jeg har skrevet feil i innlegget, Orange closed back skal det være, får ikke endret.  Som noen nevner så ser det betydelig bedre ut med Marshall cab sammen med en Marshall topp, men noe sier meg at byggekvalitet på Orange er MEGET bra, og ut fra noen youtube tester så har jeg intrykk av at Orange er litt mer "balansert". På den andre siden så er det vel 7 kg tyngre enn Marshall sitt og er et beist av et kabinett selv om det er 2x12. Når det kommer til pris så er jeg der at jeg vil "buy nice, not twice"     Går mest i 70 og 80 talls heavy + Stoner rock og litt blues heheh, har prestert å skrive open ser jeg, det skal være closed back. Får ikke korrigert innlegget     Er en forsterkertopp, og jeg har allerede gått runden om 4x12, og kjenner at det er så alt for upraktisk når jeg skal frakte det til spillejobber     Akkurat det jeg opplever også. Låner et 4x12 cab (med 12T-75....funker ikke bra på JCM 900 etter min smak), og det er rett og slett for stort å ta med seg. Blir litt teit å må kjøpe meg en gammel Toyote Hi-Ace for å få med utstyret når en 2x12 fint går i ei stasjonsvogn  
  • SS er jo hypermoderne! Har du ikke sett den ekstra lille cutouten på det nedre hornet?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.