Web Analytics
Jump to content

Jazzmaster '66 Reissues Series


Smallclone
 Share

Recommended Posts

Der ja...

Takk

Ishibashi er generelt hakket billigere, selv om Guitarjapan kanskje nærmer seg nå med de gode dollarkursene.

http://www.ishibashi.co.jp/webshop/guitar/...-j/jg-index.htm

http://www.ishibashi.co.jp/webshop/guitar/fender-j/

En ST58-70TX fra ishibashi kostet meg 4800,- inkludert frakt og mums fra Ishibashi. Det tok tre arbeidsdager. Det er en fantastisk vellaget gitar som gir veldig mye spilleglede. På sikt vil jeg kanskje oppgradere til stålblokk og skjerme litt bedre. Ellers var den ganske perfekt satt opp.

Edit: I følge min kjappe hoderegning blir det ca. 5.500 for en JM66-80 inkludert frakt og moms (ta den laveste YEN-prisen, 64.000, legg på Y14.000 i frakt, legg på 25% moms og du er der. Jeg tror faktisk momsen regnes av prisen uten frakt, men jeg er ikke 100% sikker. Da får du gitaren på døra hvor du måtte velge. De ringte meg fra posten og spurte om de skulle komme på jobben eller hjemme. Sørg bare for å ha moms/frakt tilgjengelig cash.

Eh, etter en mer grundig regning, med dagens YEN-kurser, blir det ca. 5200 inkludert alt. Ganske mye billigere enn Guitarjapan, med andre ord! Guitarjapan har litt mer forståelige sider, men det er bare å sende en mail til Ishibashi, så får man bestilt.

Lars Erik

Edited by larseko
Link to comment
Share on other sites

Jeg tror faktisk momsen regnes av prisen uten frakt, men jeg er ikke 100% sikker.

Bare en liten detalj, men MVA regnes av prisen på varen og fraktprisen, så sant det blir gjort på lovlig vis. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror faktisk momsen regnes av prisen uten frakt, men jeg er ikke 100% sikker.

Bare en liten detalj, men MVA regnes av prisen på varen og fraktprisen, så sant det blir gjort på lovlig vis. :)

Det kan hende, men når det gjelder grensa for avgiftsfri innførsel på gaver (dvs. 1000) så regner de IKKE frakten inn i prisen, slik at du kan motta en gave på 999 og betale 100kroner i frakt uten å måtte betale mva, i følge http://www.toll.no/upload/dokumenter/TMS/m...-apr%202004.pdf

Tror kanskje jeg har sett dette og gått ut fra at mva. regnes ut fra varens verdi alene, men du har nok rett i at det ikke er slik, ut fra det jeg nå fort leser i Merverdiavgiftshåndboken (puh).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.