Web Analytics
Jump to content

A Room With A View


perfect.element
 Share

Recommended Posts

Jaja, da var det dags for å avduke den siste låta mi, og kanskje den låta jeg har vært desidert mest fornøyd med av alle jeg har skrevet hittil, komposisjons/arrangementsmessig såvel som produksjonsmessig.

Stilmessig er det ganske sutrete og små-emo gaymetal, men det er jo meg, så hvorfor ikke. Var i alle fall en låt jeg følte jeg måtte skrive, for å få utløp for min emohet.

Besetningsmessig har jeg som vanlig tatt meg totalt vann over hodet mht. ensemblemedlemmer, i den forstand at jeg har fått med meg musikere som er jævla mye flinkere enn det jeg er.

Line upen er som følger:

Øystein Brekk: Musikk, tekst, arrangement, all gitar

Vidar "Gud" Lehmann: Trommer

Jonas Christiansen: Bass

Ole Kristian Malmedal (master_k): Synth

Hans Christian Helgesen: Vokal

Helge Taksdal (bluegrot): Produksjon/Recording

In either case, enjoy!

http://home.no/perfect-element/%d8ystein%2...%20a%20view.mp3

Edited by perfect.element
Link to comment
Share on other sites

Fint spilt! På starten trodde jeg det var en skikkelig progg sang, men så begynte synginga og det ble det litt sånn Dream Theater aktig, og teksten synes jeg var litt kjed.

Musikksjangere traff meg akkurat så jeg likte den veldig, men følte ikke aldri at det kom noe høydepunkt hvis du skjønner hva jeg mener, kanskje litt mer "kraft" i overgangen fra vers til refreng.

Link to comment
Share on other sites

Det meste har kanskje blitt sagt allerede – jeg synes det er en flott låt, men det blir kanskje litt lite variert? Jeg savner et klimaks. Har bare hørt sangen på et skremmende dårlig stereoanlegg, så jeg tør ikke si noe om miksingen eller det tekniske.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.