Web Analytics
Jump to content

Hvor mye ca vil folket si at følgende brukte amper er verdt?


DoktorB
 Share

Recommended Posts

Hei!

Hvor mye ville folket gitt for disse ampene brukt, forutsatt at de er "gode som nye", relativt nye rør osv:

- Fender hotrod deluxe

- Fender hotrod deville

- Koch Twintone/Studiotone (hva synes forresten folk om disse? Selges kanskje bare på tre45 i trheim..)

- Peavey Classic 30 combo (forresten noen som har en de vil selge?)

- Fender bassman (finnes disse kun som 4 10" ? )

Setter pris på all hjelp!

mvh Magnus.

Link to comment
Share on other sites

Hei! Hvor mye ville folket gitt for disse ampene brukt, forutsatt at de er "gode som nye", relativt nye rør osv:

- Fender hotrod deluxe

- Fender hotrod deville

6 000,-.. Vokser ikke disse på trær nå om dagene?

- Koch Twintone/Studiotone (hva synes forresten folk om disse? Selges kanskje bare på tre45 i trheim..)

Twintone og Studiotone er to forskjellige amper, og jeg skulle tro at Studiotone faller mye mindre i pris, rett og slett fordi det er mindre marked for den, og priskampen ikke er like intens som for twintone, som forsåvidt kan være litt dyr brukt fordi det også er en relativt ukjent amp. Men riktignok en som har fått kjempeskryt de aller fleste stedene! 6 500-8 500,-? Kanskje litt mindre også.. Den er ikke SÅ mye bedre en alle andre 50-wattere som de skal ha det til på tre45! Den er ikke "boutique"..

- Peavey Classic 30 combo (forresten noen som har en de vil selge?)

Lite... De kan du prute ned mot 6 000,- i en butikk dersom du er tøff nok. Kanskje 4 000 brukt?

- Fender bassman (finnes disse kun som 4 10" ? )

Brukt 4x10" vil jeg tro kommer på ca 7 500-10 000,- Kommer litt an på! Finnes forskjellige varianter fra de siste femten årene som er med eller uten tube rectifier, og som kanskje er modda for å være enda nærmere orginalen fra '59. Nå har de også kosta opp mot 15 000,- ny i butikk, mens i de siste årene har prisen gått jevnt nedover mot 11 000,- så det kan hende at en som kjøpte en sånn for 15 000,- for ei stund sia, og så har modda den for best mulig lyd vil prøve å pushe prisen litt ekstra opp... Men jeg har selv lurt mye på Bassman 4x10", og jeg kom fram til at de nyeste er de som er mest for pengene! De som kom ble laga på nittitallet og i begynnelsen av 2000 har fått litt pes for å ikke låte godt nok.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.