Web Analytics
Jump to content

Ikke søk på nettet nå, vet du eller vet du ikke?


Takstein
 Share

Recommended Posts

Sene nattetimer igår kom en kamerat opp til meg med en cd. Han sa følgende:

''Jeg tenkte på deg da jeg hørte denne....''

Han satte på cd-spilleren, og jeg måtte ærlig innrømme at jeg ikke hadde peiling på hvem det var.

Da jeg fikk se på coveret hjalp det ikke stort heller, ''Hank Locklin''

Hadde aldri hørt om mannen. Men skal si vi lo godt av den cd'en! Det var 12 ''ukjente hits'' som var prikk like. Alle med samme intro, toneart og Hank sang om det samme på alle 12. Det var humor det.

Det endte med at jeg kjøpte cd'en av han, fordi jeg har hatt problemer med å sove i det siste, gjett om jeg fikk sove i natt? B)

Han hadde køpt cd'en for 29,-kr.... Jeg tror nesten at jeg er den eneste i Norge som har cd av Hank Locklin.

Svar ærlig nå, har DU hørt om han før? :blink:

Forbausende og utrolig nok, har han en hjemmeside; hanklocklin.com

Hvis du sliter med å sove, prøv og skaff deg en skive av Hank Locklin :D (Dagens oppfordring) ;)

Mulig at han er kjent, men jeg kan ikke si jeg har hørt om han før, og jeg har hørt mye country!

Edited by Stig Morten
Link to comment
Share on other sites

AMG hadde en ganske god artikkel (jeg hadde ikke hørt om ham, forresten) – mulig jeg burde ha visst hvem han er, tatt i betratkning at Chet Atkins både har spilt på albumene hans og turnert med ham, er også interessant å få med seg utviklingen av konseptalbumet. Musikken kan jeg styre meg for. ;)
Link to comment
Share on other sites

Hank Locklin has a huge fanclub in Langeli, Bjerkreim, Norway

Hehe... :lol: En av mine kamerater som var til stede samme kvelden som har skrevet det der. Huge og huge, toppen 4 stykker... B) Du fant det på wikipedia eller noe lignende kan jeg tenke meg?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.