Web Analytics
Jump to content

Canon Rock


Painkiller
 Share

Recommended Posts

Kjøpte meg videokamera og redigeringsprogram for ikke så lenge siden, så jeg tenkte jeg måtte prøve det ut litt. Så da endte det opp med at jeg spilte inn Canon Rock, som jeg tenkte jeg kunne legge ut her. Brukte bare første take, så det er en del feil, men det er nok sånn jeg spiller gjennomsnittlig. Kan også nevne at jeg er dårlig på sweeping, så de partiene er ikke så bra. Hehe. Har spilt gitar i litt over 2 år nå.

http://folk.ntnu.no/espenta/canonrock.html

La ut 2 versjoner med forskjellig divX-komprimering, også er det litt lavere mp3-kvalitet på den minste.

Edited by Painkiller
Link to comment
Share on other sites

Normalt er jeg ikke noen stor fan av denne typen musikk, akkurat denne låter knall. Teknisk er det litt småpirk her og der man sikkert kan plukke på, savner litt på innlevelsen i de roligere bitene, samtidig har jeg spilt en del mer enn to år og har ikke en sjanse i havet til å få til dette. :)

Link to comment
Share on other sites

Synes bare bevegelsene ser unaturlige ut. Spesielt vibratoene. Unormalt rask skjelving .

Hm. Merkelig. Kan hvertfall bare si at det er ikke gjort noe med videoen. Men jeg spilte inn lyden i Cubase og videoen i et annet program, så jeg måtte synkronisere lyd og bilde etterpå. Mulig det er det som gjør det.

Link to comment
Share on other sites

Normalt er jeg ikke noen stor fan av denne typen musikk, akkurat denne låter knall. Teknisk er det litt småpirk her og der man sikkert kan plukke på, savner litt på innlevelsen i de roligere bitene, samtidig har jeg spilt en del mer enn to år og har ikke en sjanse i havet til å få til dette. :)

Takk for hyggelig tilbakemelding. Pleier heller ikke å høre mye på sånn type musikk, men da jeg hørte denne i jula eller noe, syns jeg den var så bra at jeg ville prøve å lære den. Og etter det har jeg spilt den ganske mye. Sliter veldig på de raskeste partiene spesielt, og sweepinga går dårlig, som nevnt tidligere. Får prøve å få litt mer innlevelse i de rolige partiene da.

Link to comment
Share on other sites

Hvem er det som har laget backingtracket egentlig? er det JerryC?

Og jo er litt enig med mr. Bach, ser litt unaturlig ut på vibratoene.

Regner med det er Jerry C ja.

Skjønner ikke det med vibratoene. Brukte videokameraet som webkamera i usb-porten når jeg filmet. Mulig at det ikke er nok bilder pr sekund til at det ser naturlig ut. Kan ikke si at jeg la merke til noe når jeg så på jeg men. Spilte hvertfall inn i normalt tempo, og det ser greit ut hos meg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.