Web Analytics
Jump to content

Innspillinger


Praiser
 Share

Recommended Posts

(Turbo90), Lejs, og BlueGrot. Dere bør skamme dere. Kommentarene deres er råttne. Skjønner dere ikke at dere direkte sårer, og bidrar til at folk ikke kommer til å tørre å legge ut andre ting? Tenk deg at thepraiser la ut noen låter han hadde laget, altså brukt mye av tida si, for å høre våre meninger. Kanskje høste noen positive ting, og i værste fall råd om hva som kunne ha vært gjort anderledes. Så kommer dere med den dritten der? Dere hadde neppe satt pris på å få sånne kommentarer selv.

__________

The praiser, det er visse ting du må jobbe med, men jeg synes det virker som at du har en god melodisk sans.

Du bør prøve å frasere litt bedre. Savner litt slides, hammeron/pulloffs, vibrato. Det er sånne ting som som regel kommer med tid, men det er greit å være bevisst på det. I tillegg bør du passe på å bruke øret når du bender. Mange av bendene kommer ikke høyt nok, dvs tonen ligger litt for lavt. Hvis du sliter med at det er tungt å bende, bør du støtte opp med flere fingre bak den fingeren som fretter tonen. Når det er sagt, synes jeg låtene i seg selv, og backingene var veldig bra.

Edited by jsbach
Link to comment
Share on other sites

Sånne kommentarer er grusomme som jsbach sa. Det er sårende og trist! Kom heller med konstruktiv kritikk om hva som kan gjøres bedre osv.

Du har god melodisk sans Praiser, det er mye talent ute og går her! Jeg likte det!! Jobb videre og stå på, og øv på de tingene som jsbach skrev, så skal du se det blir enda bedre!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.