Web Analytics
Jump to content

Little Wing


Guest
 Share

Recommended Posts

Var syk, og derfor hjemme fra skolen. Grunnet ekstrem kjedsomhet fant jeg ut at jeg skulle spille inn no greier.

Utstyr: Broderns uggne Morgan Strat (gitaren min var ikke hjemme)

Jalla mikrofon fra biltema.

Audacity

Vet at det er masse sure bends og ting som ikke passer inn. Det var alt på første take.

Sang

Link to comment
Share on other sites

Dette var greit. Du har ikke all verdens flyt, og lyden din er forferdelig. Du kunne godt ha lært deg jimi's solo litt bedre først også.. Ellers er du på god vei !

Takk. Flyten ja, er ganske varierende delay på mikken, og derfor vanskelig å "redigere". Spiller tross alt gjennom en peavy rage :( Har aldri sett på tabben til sangen, så det er kun improsvisert. Får vel ta en titt.

Link to comment
Share on other sites

Hei, fint om du skriver hvor lenge du har spilt?

Dette var jo som sagt helt greit. Noen råd er vel kanskje og prøve variere ideene dine litt mer. F.eks si til deg selv, nå skal jeg ikke bende 14 bånd på g-strengen, for det er vel den tonen som går igjen gang etter gang. Hvis du tar deg selv i å gjøre det, stopp opp og kjeft på deg selv.

Du må med andre ord prøve å frigjøre deg litt fra det mønsteret du har visualisert på gitaren. (har en sterk mistanke om at det er standard pentaton boks fra 12 bånd). Prøv noen ganger å hør deg fram til andre toner som kan ha relevans til akkordene du spiller over, f.eks ville jeg fort ha søkt tonen f# over de to første akkordene.

Hør også på andres soloer over låta og plukk alle licks du liker. Min favoritt little wing er andy timmons sin versjon, den er absolutt å anbefale.

EDIT: en ting til, jeg ville ha jobbet med å være litt mer selvsikker. Spill tonene som du mener de, og slutt og mumle!

Men du er på god vei, legg gjerne ut andre ting også :)

Edited by jsbach
Link to comment
Share on other sites

Har såilt gitar i rundt 2 år, men det første halvåret kan jeg se bort i fra, i og med at jeg kun spilte gitar en gang i uka eller no. Det med selvsikkerthet ja. Strenghøyden på gitaren er meget høy, og derfra kan det bli litt haltende og "plunkete" til tider. Det du sier om f# og det kan jeg dessverre ikke gjøre no med, med en enkle grunn at jeg ikke skjønte hva du mente. Er TOTALT blank når det kommer til teori.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.