Web Analytics
Jump to content

BOSS GT-6


 Share

Recommended Posts

Ikke spørr om multieffekt brett her. Ingen som liker det.

Jeg er heller ikke noe særlig fan av det, men du kan få en greit lyd til en billig penge. Veldig steril og kunstig lyd da. og en del støy.

Men det var sånn generelt, nå over til GT-6. Det er vel et av de bedre brettene. Jeg har en kompis som har det brettet og jeg synes det virker helt ok til bruk på rommet. Enkelt å bruke og har mange muligheter.

Link to comment
Share on other sites

Har egentlig selv vært frelst på enkelt-pedaler men har funnet ut at det blir veldig dyrt etter hvert... Så synes det virker deilig å bare ha ett brett med alt mulig på + wah-wah. Skal prøvekjøre den om ikke så lenge, dem har den nede på Kick. Skal bli spennende :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har et selv som jeg ikke bruker så altfor mye. Effektene som delay, reverb, chorus osv. er bra. Selve ampmodelleringen (Preamper, OD) er jeg ikke fult så godt fornøyd med. Fordelen med å kjøpe en multieffekt er at du kan komme frem til hva du egentlig trenger/bruker av effekter før du går til anskaffelse av dyrere stomp/rack-effekter.

Fordelen med GT-6/8 er at den har svært gode muligheter til å tweake deg frem til lyd du liker. Dette fører med seg at den er en omfattende enhet å sette seg inn i, og mange (inkludert meg) gidder ikke så mye skruing før en er fornøyd med lyden. Fleksibiliteten til en multieffekt overgår også stomp-bokser, med mindre en bruker avanserte (og dyre) midistyringssystemer.

Har du tid og interresse av å bruke litt tid til å sette deg inn i den og lage dine egne patcher er den bra, men kan selvfølgelig ikke måle seg med mange effekter i stomp/rack format av høyere prisklasse.

Link to comment
Share on other sites

Takk skal du ha Eclipse. Får tenke litt på det, kanskje det blir en GT-6... Men er GT-8 enda mer avansert og dyrere i forhold? Tror ikke jeg gidder å kjøpe -8, synes f.eks fargen på -6 er mye kulere :P Har en del timer igjen i livet, så tror nok jeg kan spare noen til litt skruing ;) Synes bare det er greit jeg.

Er wah-wah pedalen bra da?

Link to comment
Share on other sites

Takk skal du ha Eclipse. Får tenke litt på det, kanskje det blir en GT-6... Men er GT-8 enda mer avansert og dyrere i forhold? Tror ikke jeg gidder å kjøpe -8, synes f.eks fargen på -6 er mye kulere :P Har en del timer igjen i livet, så tror nok jeg kan spare noen til litt skruing ;) Synes bare det er greit jeg.

Er wah-wah pedalen bra da?

eehhhmmm...GT-8 er faktisk billigere enn GT-6 av en eller annen grunn, og den har flere muligheter. Men POD XT LIVE er kongen synes nå jeg.

Link to comment
Share on other sites

Javel ja, logisk det :P Hehe.

Men prøvde GT-6 og kan bare nå si at jeg definitivt IKKE kommer til å kjøpe den. Noe mer innviklet og komplisert har jeg vel nesten aldri sett, må vel ta minst en måned å sette seg inn i den.. :blink: Nei den ble jeg ikke imponert av. Det var mange kule lyder og sånt (dem klarte å tråkle meg frem til). Men tungvint, stor, vanskelig og rett og slett for dyr. Det blir nok bare stomp-boxes likevel for meg tenker jeg :) Blir overrasket om jeg noen gang kommer til å kjøpe et multieffektbrett.

Link to comment
Share on other sites

Jo, den så flott ut den også. ME-50 er jo også noe som kan sjekkes ut... Men som sagt, tviler veldig på at det kommer til å bli noe multieffekt, men kanskje jeg iallefall gir ME-50 en sjangse før jeg bestemmer meg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.