Web Analytics
Jump to content

Musikk video


Rusty
 Share

Recommended Posts

Ja da er den endelig tid for å lage musikk video,

jeg og noen kompiser i klassen skal lage DumDum Boys - Splitter Pine og i den sammenhengen lurte

jeg på om det er noen som har noen ideer til hva vi kan ta med i videoen.

(Det er et skoleprosjekt)

Takker for alle svar :D

Edited by Rusty
Link to comment
Share on other sites

Er dere ikke kreative nok til å finne på noe selv? Unge gutter skal jo greie dette selv, og jeg tror meningen med et slikt prosjekt er å vise hva dere kan komme opp med.

Ta noen stikkord, som f.eks lær, tær og bær - legg til masse galskap - bruk noen referanser fra teksten og rør sammens en kreativ blanding. (Spinoff fra Haltan)

Og så er det din tur til å gjøre noe lignende. Hvis alle du skal jobbe med gjør noe av det samme, og så setter dere det sammens etterpå, kan det jo plutselig bli noe virkelig sært (og der er det jo automatisk pluss for kreativitet). Humor er bra, men tvungen og overdreven humor blir bare dumt (og trekker ned igjen). Seriøsitet kan være bra, men er vanskelig å få til bra.

Da er det bare å finne lappesakene og se hva som kommer frem til noe. ;)

Burde kanskje ligge under generelt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.