Web Analytics
Jump to content

Start(pakke)


Recommended Posts

Hallo,

Har nå skaffa meg et nice lydkort (Esi MAYA44). Topp fornøyd!

Men så kommer turen for Recordingsoftware. Da har jeg bestemt meg for enten,

http://www.tabs.no/produkter/datasoftware/...cubase-se3.html

eller

http://www.tabs.no/produkter/datasoftware/...diocase-ii.html

vil helst ikke overgå prisen på studiocasen. Men man ser jo det at man får mer for pengene i siste link.

Men fortsatt, hva tror dere? Er det allikevel en grunn for at jeg skal velge Cse3?

PS: I am new at this kinds of program=) (har tidligere brukt Fruity Loops 6, men føler det ikke gir meg hva jeg søker).

Takk for svar.

Link to comment
Share on other sites

hvis du har stort behov for de vst pluginsene, så må du mer enn gjerne bruke 2300 på det, men jeg ville heller lagt de kronene i cubase SL3 .. Er du student blir det enda rimeligere.

www.prolyd.no / www.procom.no .. tror ikke engang prolyd spør etter studentbevis når du handler :)

Link to comment
Share on other sites

Alle SE utgaver er en Special edition eller hva det enn står for, som ikke inneholder alt det som originalene gjør. F.eks bare the grand 2 koster over de 2300 den pakken koster, så jeg går utifra det er rimelig begrenset hva du får... Cubasen mangler masse funksjoner, samt du kan kun ha så og så mange audio spor etc..

Gå heller for en skikkelig versjon hvis du først skal drive med audio. Du må gjerne velge SL fremfor SX, pga de funksjonene du får ekstra i SX vet du sikkert ikke hva er uansett (no offence, men du sier du er i begynner fasen :)

Hvis det er andre ting du lurer på i forhold til opptak, redigering, etc., så er det bare og spørre.. er flere på forumet her som er delvis drevne på området.

Link to comment
Share on other sites

Hvis du ikke helt vet hva du vil ha så kan du jo begynne med gratis-programmet Audacity. Etter en stund vil du kanskje oppdage hva du krever av et program.

Ellers så er jeg enig i at Cubase SL er et utmerket valg, det har nok alt du trenger. VST-plugins finnes det masse av på nettet, og da med veldig bra kvalitet.

Link to comment
Share on other sites

Takker for svar.

Ang, Audacity forslaget. Lastet det ned å tok en liten "prøverunde". Det ligger litt i nærheten av et program jeg tidligere brukte, N-Track. Noe som for meg svarer med forlite valgmuligheter. Jeg brukte senere fruity loops 4-6. Det var vel alright på sitt vis, men nei.

Altså jeg er ikke 100% newbie når det gjelder recording, men har fortsatt mye mer å lære.

Men med litt tenking (og hjelp fra dere):P så kom jeg frem til at SL må være det mest aktuelle, med tanke på at det er noe å ta med seg videre i livet (kunnskapen), og at det muligens har hva jeg vil ha:P

Link to comment
Share on other sites

Hey!

Hvis du er ute etter Cubase f.eks eller en annen god sequenser (Sonar f.eks) kan du jo alltids skjekke eBay. Utdaterte versjoner går billig, men de trenger ikke være dårlige.

SX1 er jo et bra program, men siden det er gammelt faller prisen veeldig fort.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.