Web Analytics
Jump to content

rebelimport


thomas_WYLDE
 Share

Recommended Posts

heisann... nå vil jeg si en ting til alle her... jeg må si jeg har tvilt litt på rebelimport selv, men vil at alle skal vite at alf arne gjør alt for kundene sine! er drit lei at alle skal hakke på han ang hans dysleksi osv... uansett om siden ikke ser proff ut eller ikke så er han seriøs..har vært borti mange gitarbutikker der de ansatte egentlig driter i hva du spør om, og sier du at du vil ha en gitar fra usa så skal dem ha mye for den eller så gir dem faen...og man får svar av dem 100år senere.. spør du alf arne om noe så sier han ikke nei!! han kan få inn gitarer fra usa hvis man har lyst på noe der.. og det er sjelden at jeg har opplevd så bra service fra en gitarforhandler..

Til Alf arne: sorry for at jeg skreiv at jay turser gitarer brenner fint i en svartovn! jeg tar det tilbake..

hvis jeg skal ha meg gitarer fra usa,(esp dean osv) så skal jeg kontakte han! han er billig,yter god service og han intresserer seg faktisk for kundene sine..

jeg tror ikke at jay tursor gitarene er dårlig i det hele tatt! jeg prata med lars håvard haugen i hellbillies og han bruker mange jay tursor gitarer og han låter da konge!!

Syns alf arne og rebelimport skal ha mye ros jeg!!

Takk for meg

og uansett , det å mobbe eller å diskutere en annens persons dysleksi eller lignede kan sees som æreskrenkelse og det er forbudt!

Link to comment
Share on other sites

er drit lei at alle skal hakke på han ang hans dysleksi osv... uansett om siden ikke ser proff ut eller ikke så er han seriøs..

Er nok stygt redd for at hovedgrunnen til hakking ikke har vært dysleksi men et dårlig kamuflert forsøk på å lure folk til å kjøpe fra ham...

Link to comment
Share on other sites

Hvis han har dysileksi så må jeg virkelig beklage mine uttalelser om skrivefeilene hans. Men det kan virke utrolig useriøst med så mange skrivefeil..

Uansett, sorry. Ønsker deg lykke til videre :) Vi trenger flere importører som presser prisene ned :D

Link to comment
Share on other sites

Guest Oscar

Jeg trodde vi ble enig om denne saken før, at Alf Arne var en skikkelig kar.

Uansett, ingen kan nekte for at en proffside hadde sett bedre ut, men dette er jo bare en hobby hans, siden han ikke er en skikkelig butikk(noe jeg synes han burde satse på) så har han vel ikke lagt så mye vekt på siden sin.

Link to comment
Share on other sites

Jeg for min del skal snart kjøpe gitar og jeg titter stadig innom rebelimport.net Har han dysleksi, så la gå. Vi er musikere, ikke sutrete kranglefanter. Ønsker Alf Arne lykke til og håper det dukker opp flere slike importører

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan nå hvertfall skrive under på at han er til å stole på og at servicen er i toppklasse :)

Vil bestille en gitar til..hehe ;) men som vanlig blant oss dødelige så holder økonomien meg tilbake for å gjøre det <_<

Uansett..når det er klart for nytt kjøp av ny gitar så er det gjennom Rebelimport dette skal gjøres ...ingen tvil :)

Link to comment
Share on other sites

Hvis han har dysileksi så må jeg virkelig beklage mine uttalelser om skrivefeilene hans. Men det kan virke utrolig useriøst med så mange skrivefeil..

Uansett, sorry. Ønsker deg lykke til videre :) Vi trenger flere importører som presser prisene ned :D

Men altså, det skal ikke mye tankegang til for å skjønne at en side stappa med skrivefeil blir tatt litt useriøst. Dysleksi går ikke på dumhet så vidt jeg vet iallfall.

Link to comment
Share on other sites

Guest Ziggy Stardust

Dysleksi eller ikke, skal man drive på seriøst kan man iaffal ta seg bryet til å sjekke evntuelle skrivefeil..

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes det er greit med Alf Arnes skrivefeil, siden man uansett kan se hva han mener. Og hvis han virkelig har dysleksi så er det jo enda mindre grunn til å klage på ham, jeg kjenner en som jobber med dyslektikere og han sier at hvis man har dysleksi er det kun ca. 2% sjanse til å lære seg å skrive ordentlig. GO REBELIMPORT!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.