Web Analytics
Jump to content

Stemming av trommer!


ApoteX
 Share

Recommended Posts

Hei, har kjøpt meg nytt skinn, og vil gjerne lære og stemme de selv, kan noen være så snill og ta seg tid til å gi en liten forklaring?

Hvis det er noe forskjell så har jeg kjøpt Remo Pinstripe til et Pearl sett ;):P

og er ikke heeelt noob, så trenger ingen kjempeforklaring, bare en kort ;)

Edited by ApoteX
Link to comment
Share on other sites

Hei! Jeg brukte denne forklaringen her når jeg lærte det, men dette er sånn som du på mange måter må finne ut selv. Du vet åssen du vil at trommesettet ditt skal låte men det er ikke like lett å få det til. Tips er å høre mye på de andre trommene når du stemmer en bestemt tromme. Så sette låter bra sammen. Om nød bruk gaffa :) Prøv deg fram, og husk å strekke ut skinnene. Lykke til!

http://www.gemusikk.no/sak/001667.asp

Link to comment
Share on other sites

kåret til verdens beste tuning dvd..

Og eneste eller? :P

Ikke eneste nei.. Mange trommevideoer med tuning på leksa!

Bare husk at både overskinn og underskinn må være stemt pluss at forholdene imellom dem må stemme etter ønsket resultat.

Stemming er ikke enkelt. det har det aldri vært og kommer sikkert aldri til å bli det heller! Det er bare å prøve seg fram og finne sin egen metode for å få det resultatet du selv ønsker. Lykke til! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.