Web Analytics
Jump to content

GAS!


Guest
 Share

Recommended Posts

Hva har du GAS etter nå for tia!? Nå heter det vel Guitar Acquisition Syndrome, men jeg tror vi for anledningen kan omdøpe det til Gear Acquisition Syndrome, og ta med pedaler, amper og alt anna gitarrelatert!

Hagström Deluxe F er en fet sak jeg falt for etter å ha fått bekreftet at de nye Hagströmene ikke er overprisa jallagitarer som skal selge på merke! Finfine og kompetente instrumenter er det!

Har også GAS etter den nye Orange Rocker 30 head som jeg har bestilt, men som ikke vil være her før en måneds tid!

Ogsåklart... Evig og alltid GAS etter Gibson Les Paul i Tobbaccoburst og med 50's neck! Den skal selvfølgelig rett inn i en Marshall 1959SLP med to tilhørende 4x12"!

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 70
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hva har du GAS etter nå for tia!? Nå heter det vel Guitar Acquisition Syndrome, men jeg tror vi for anledningen kan omdøpe det til Gear Acquisition Syndrome, og ta med pedaler, amper og alt anna gitarrelatert!

Humm? Har det ikke alltid vært Gear Acquisition Syndrome?

Edit: en kvikk googling sier meg at det finnes 15,600 sider inneholdende "gear acquisition syndrome", og 875 sider for "guitar acquisition syndrome" :)

For å være tro mot topicen: GASser for en Mesa/Boogie F-30 eller F-50. Har lest en hel del samt hørt en del lydklipp, og F-30 eller F-50 (må få prøvd snart!) må være ultimate amp for min del! I kombinasjon med en Weber Minimass fra USA, så blir det bra, ellers er det dårlig med muligheter for å spille hjemme med disse forsterkerne. Andre pedaler får jeg ta som det kommer etter Mesa-anskaffelse ;)

Edited by Torh
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.