Web Analytics
Jump to content

vanskligste sang


Lejs
 Share

Recommended Posts

 • Replies 151
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Air av Jason Becker.

Det er en akustisk del før selve hoveddelen. Hele sangen er spilt med clean lyd og det er masse trioler inne i umulige arpegioer osv, ganske vanskelig. Den akustiske delen før der igjen er ganske teknisk vanskelig og få til, makan til fingerspill..

Link to comment
Share on other sites

Air av Jason Becker.

Det er en akustisk del før selve hoveddelen. Hele sangen er spilt med clean lyd og det er masse trioler inne i umulige arpegioer osv, ganske vanskelig. Den akustiske delen før der igjen er ganske teknisk vanskelig og få til, makan til fingerspill..

alt av becker er så å si vanselig

Link to comment
Share on other sites

Holdsworths mer avanserte greier er på grensen til det umulige, både improvisatorisk og teknisk.

ble overrasket av han!! hadde bare hørt metalfatigue, men så en video av han her om dagen..... fytti grisen

Link to comment
Share on other sites

Vanskeligste å få til ordentlig? Det spørs hvor høyt krav en stiller til seg selv for hva en akseptabel gjennomføring av låta er. Jeg spiller for det meste ikke-shred musikk, og jeg er ikke på det nivået hvor jeg kan gå inn i studio og spille inn gitarsporet til en sang på første take. Er høye krav til blant annet timing for å kunne spille på en kommersiell poplåt.

Alt er vanskelig. <_<

Link to comment
Share on other sites

Shawn Lane og de tilsynelatende umulige løpene hans, Jason med sin sinnsyke sweepesang Serrana, gjerne framført på 170 bpm, Holdsworth og de umulige akkordrekkene og legatogreiene hans, George Bellas med sin sweeping og Malmsteen, kanskje verdens beste til og spille og slenge gitaren rundt (g3 i denver)..

Link to comment
Share on other sites

Alt man kan er lett, og motsatt.

Jeg er ikke spesiellt teknisk god på gitar og sliter med å spille det meste. Spiller egentlig veldig lite cover, noe som er utrolig dumt.

Men selvom noe er avansert vil ikke det si at det er vanskligere enn en "enklere" poplåt. Jeg har sett mange "shredder" som spiller som bare det, men mangler helt flyt, rytme og timing.

Link to comment
Share on other sites

Vanskeligste å få til ordentlig? Det spørs hvor høyt krav en stiller til seg selv for hva en akseptabel gjennomføring av låta er.

helt enig.

Hvis jeg skal drite i å spille rent så er vel airborne av george bellas (sweepedelen) eller eugene's trickbag av Vai noe av det vanskeligste jeg kan, mulig den raske metropolis soloen til dream theater, men den spiller jeg bare med legato, så det teller vel ikke helt som at jeg "kan" den (+ at jeg spiller den dårlig :P )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.