Web Analytics
Jump to content

V-AMP 2


Knopfler-fan
 Share

Recommended Posts

Vurederer å kjøpe en V-AMP 2... Jeg har enda ikke prøvd den men skal snart få gjort det... Men før det ville jeg bare høre om noen har noen positive eller negative ting å si om denne... Hva som helst!

Jeg har prøvd en Digitech RP-50 og den likte jeg absolutt ikke! Råtne, ekle lyder, og masse totalt unødvendige ting. Og reverben (som for min del er noe av det viktigste) var helt på bunn... Hvis jeg skal kjøpe V-AMP 2 bør den være betydelig mye bedre... Og det gjelder SÆRLIG reverben.

Noen som har peiling på hvordan disse to er i forhold til hverandre? Er det bra reverb på V-AMP 2? Er den myyyye bedre enn Digitech RP-50??? :P

Link to comment
Share on other sites

Har ikke prøvd V-Amp 2.. men har hatt den gamleste..Var fornøyd me den.. men jeg anbefaler Line 6 sin POD.. Men den er jo litt dyrere da!

Selvsagt anbefaler du den;) den ruler jo! Men det er en del dyrere som du sier(hvertfall den XT`n!!!), og jeg hadde egenlig ikke tenkt å bruke så veldig mye...

Link to comment
Share on other sites

Vanskelig å si hva du forventer av klangen, for at den skal være bra for deg. Hvis du ikke har mulighet til å låne med deg en fra en musikksjappe, så bør du prøve å teste den så mye som mulig i en sjappe. Vet at dette ikke er så lett i alle sjapper, spesielt i Oslo. Mange av dem som har mange instillinger som ikke er åpenbare, men som kan påvirke bla klangen.

Link to comment
Share on other sites

lånte en vamp2 med en kamerat for den stund siden.. helt kurrant lyd ;-)

synest egentlig det er et bedre valg en pod'n, hvertfall med tanke på pris.

Det dumme med slike pedaler er at der er effekter man aldri bruker :P sånn sett er det kjekt å kjøpe separate pedaler, siden de som regel lyder bedre, og da har man bare det man trenger, i steden for å ha masse unødvendige effekter, men som er "fancy" å tulle med hjemme ;-)

viss du er ute etter et bredt spekter lyder, go for it.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.