Web Analytics
Jump to content

Matamp 2 watts topp


Acer
 Share

Recommended Posts

Da jeg så noen hadde kjøpt seg drømmeampen her på forumet - Orange Rocker 30 topp, så måtte jeg søke litt i google...

Gjett hva jeg fant B)

http://www.matamp.co.uk/Matamp%20MiniMat%2...-%20Version%203[1].0.pdf

Hvor kan jeg få testet en slik? Er det noen som tar de inn i det hele tatt??

Denne go`klumpen på 2 watt hadde vært morro å hatt. Måtte selvfølgelig også hatt et kabinett som passa.

Prisen i England ser ut til å være et sted rundt 2500 i norske kroner....

http://www.matamp.co.uk/minimat.htm

Edited by Acer
Link to comment
Share on other sites

Alltid like moro når folk bruker point-to-point som et salgsargument, som om det i seg selv var en magisk vei til bedre lyd :)

Men ellers spennende sak så klart. Ekstremt enkel design vil jeg tro, så å si garantert single-ended klasse A.

Link to comment
Share on other sites

Alltid like moro når folk bruker point-to-point som et salgsargument, som om det i seg selv var en magisk vei til bedre lyd :)

Men ellers spennende sak så klart. Ekstremt enkel design vil jeg tro, så å si garantert single-ended klasse A.

enklere å modifisere/fikse..... B)

Link to comment
Share on other sites

Det er jeg som er den stolte eieren av Orange Rocker 30, og sannsynligvis opphavet til de fleste Matamp-tråder her på forumet siden jeg er stooor fan av begge deler (Som på sett og vis er det samme...)

Uansett! Matamp kjøper du direkte fra fabrikken i England, eller så tar du kontakt med Tre45 i Trondheim, som er importører i Norge. Ikke sats på å finne noe på sidene deres dog. De er bare ræva!

Har ikke prøvd 2-watteren, men jeg har prøvd First Lady på sju watt, og den låt kjempeknall!! Nå hadde den litt mye kabinett å dra igang (4x12" Celestion Vintage 30), og greide ikke å produsere feedback med alt på max før jeg holdt gitaren 50cm foran den. Siden den derfor ikke vil bli høylytt nok i min rigg gikk jeg derfor opp til minimumsgrense på 30 watt, og kom fram til Orange Rocker 30.

Men selve lyden!!? Åhåhåi! Fikk assosiasjoner til Neil Young på sitt aller "værste"! 2-watteren er sikkert knall den og! Vurderer First Lady som topp nr. 2 nå som jeg får Rockeren.

Link to comment
Share on other sites

Assosiasjoner er ikke det samme som "låte som"... Har desverre ikke lydklipp av First Lady, men du burde sjekke ut Victoria og hva de har å tilby. Model 20112 T er den ampen som gjør Neil Young best. Bedre en Neil selv om jeg får lov til å være litt sleivete.. Victoria påstås av enkelte å være bedre en orginalene fra Fender!

Vintage Gitar fører de..

Headstrong har også noen modeller som etter sigende skal være bedre en de ekte Fenderene!

Sjekk ut alle Champ-spinoffs! Det er meget mulig at også har litt knallkrønsj å by på!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.