Web Analytics
Jump to content

ooo...smerte


super85no

Recommended Posts

hei. det har vært utallige poster om senebetennelse, men hvor sitter deres betennelse.

Hvis jeg skal beskrive min vil jeg foreslå at du løfter opp høyre armen som om du skulle stramme bicepsen og imponere en dame. Da sitter min betennelse på "innsiden (dvs mot venstre)", og på den delen av armen som peker oppover (underarmen).. Flere som har det slikt? Noen masasjeøvelser?

Link to comment
Share on other sites

Jeg har opparbeidet meg den vanen at jeg bare ignorer smærten, "Pain is temporary!" som Hollywood har sagt i så mange filmer!

Dårlig vane. Hadde jeg vært deg så hadde jeg kvittet meg med den.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har opparbeidet meg den vanen at jeg bare ignorer smærten, "Pain is temporary!" som Hollywood har sagt i så mange filmer!

Hvis du har lyst til å være i stand til å spille gitar i framtida venter du til armen blir helt bra...

Link to comment
Share on other sites

når jeg føler at jeg får smerte i hondledde eller noe, så pleier jeg bare å spille litt til. For smerten er som regel at "kondisen" ikke holder lenger. Pleier å vente 10 - 20min og så er det på igjen.

Fikk senebetennelse på skolen engang. Hadde nok sittet litt lenge oppe med gitaren, og på skolen var det bare data, så fikk veldig vont i høyre når jeg bruke musa. Til og med å bare holde honda rolig var jævlig. Veit ikke hvor lenge mann bør spille, men stopp som regel når det gjør vondt :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.