Gå til innhold

Søk i nettsamfunnet

Viser resultater for emneknaggene 'dårlig lyd på drive kanal.'.



Flere søkevalg

  • Søk etter emneknagger

    Skriv inn nøkkelord separert med kommaer.
  • Søk etter forfatter

Innholdstype


Kategorier

  • Velkommen til Gitarnorge!
    • Om Gitarnorge
    • Møteplassen
    • Presentasjon av medlemmer
    • Galleriet
  • Instrumenter / Utstyr
    • Elektrisk Gitar
    • Akustisk Gitar
    • Bass
    • Effekter og Forsterkere
    • Øvrig Utstyr
    • Gjør det selv / DIY / Elektronikk
    • Utstyrsanmeldelser
  • Musikk
    • Musikk Generelt
    • Samspill
    • Innspillinger
    • Studio og Musikkproduksjon
    • Teori og Teknikker
    • Låtskriving, Komposisjon, Tabs og Noter
    • Musikkundervisning
  • Kjøp og salg
    • Gitar og bass
    • Andre gjenstander
    • Feedback for Kjøp og salg

Finn resultater i...

Finn resultater som...


Startdato

  • Start

    Slutt


Sist oppdatert

  • Start

    Slutt


Filtrer etter antall...

Ble med

  • Start

    Slutt


Gruppe


Website URL


Skype


Bosted


Interesser


Min musikk ?

Fant 1 resultat

  1. En tid tilbake begynte drive kanalen på min Carvin MTS 3200 (fra ca.1996) å låte dårlig, mye vinkelsliper mellomtoner. Mistenkte først den nye bru pickupen jeg akkurat hadde montert i gitaren(SD Blackout) siden jeg fikk bedre lyd ved å bruke hals pu, hvor jeg tidl. brukte bru pu. Fandt etterhvert ut at det var ampen, skifta røret i V1 og det blei bra en stund. Nå er det like ille igjen og det hjelper ikke å skifte rør. Glødinga i V1 og V2 er veldig svak og røra blir ikke skikkelig varme. V3,4 og 5 blir jo brennvarme. Nå har jeg skrudd opp ampen og målt litt. Glødespenninga på sluttrinnrør og V3,4 og fem er normal (ca.6Volt) På V1 og V2 varierer det fra 0 og opp til ca.7Volt og måler jeg strøm på de synker den raskt ned mot under 1Volt. Særlig når jeg slår ampen fra stby. til på, så forsvinner spenninga. I tilegg, med avslått amp og uten rør, måler jeg snaue 200ohm mellom glødekontaktene (pin 4 og 9) på V1 og V2. Er ikke dette i nærheten av kortskutning? på de andre tre er det ikk noe kontakt. Med rør montert. måler jeg 1.7 ohm på alle fem. Det er litt vanskelig å følge kretsen på pcb til disse rørene uten å demontere vesentlig mer, men det ser ut som om det er noen motstander koblet fra kretsen og til jord (ved V1 og V2). Støyreduksjon??? Er det noen som har en ide om hva som er galt eller har tips til videre feilsøking? Skjema: https://www.thetubestore.com/lib/thetubestore/schematics/Carvin/Carvin-Mts3200-Schematic.pdf
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.