Gå til innhold

Søk i nettsamfunnet

Viser resultater for emneknaggene 'JCM800'.



Flere søkevalg

  • Søk etter emneknagger

    Skriv inn nøkkelord separert med kommaer.
  • Søk etter forfatter

Innholdstype


Kategorier

  • Velkommen til Gitarnorge!
    • Om Gitarnorge
    • Møteplassen
    • Presentasjon av medlemmer
    • Galleriet
  • Instrumenter / Utstyr
    • Elektrisk Gitar
    • Akustisk Gitar
    • Bass
    • Effekter og Forsterkere
    • Øvrig Utstyr
    • Gjør det selv / DIY / Elektronikk
    • Utstyrsanmeldelser
  • Musikk
    • Musikk Generelt
    • Samspill
    • Innspillinger
    • Studio og Musikkproduksjon
    • Teori og Teknikker
    • Låtskriving, Komposisjon, Tabs og Noter
    • Musikkundervisning
  • Kjøp og salg
    • Gitar og bass
    • Andre gjenstander
    • Feedback for Kjøp og salg

Finn resultater i...

Finn resultater som...


Startdato

  • Start

    Slutt


Sist oppdatert

  • Start

    Slutt


Filtrer etter antall...

Ble med

  • Start

    Slutt


Gruppe


Website URL


Skype


Bosted


Interesser


Min musikk ?

Fant 3 resultater

  1. Etter en del tids søken ble deg endelig ny amp på meg. Var lenge inne på tanken på en JVM410H, men fant ut at de hadde en lei tendens til (uønska) støy. Etter råd fra en del folk, og bl.a dette forumet, dro jeg og prøvde en JCM 800. Det ble full klaff. Fikk prutet den ned til en fair pris for både kjøper og selger, og tok den med hjem. Obligatorisk skrytebilde:
  2. Heisan, folkens. Har litt trøbbel med min gamle 50-watts JCM800 (2204) om dagen: Når jeg slår på ampen (det skjer ingenting så lenge den står på standby) begynner det å ryke og lukte svidd fra en av, hva heter det på norsk, tube sockets, før sikringen går. Har prøvd UTEN rør, og da skjer det ingen ting. Kun fra den ene tube socket'en, som sagt, hvis jeg bytter om på de to rørene, så ryker det fra DEN ANDRE. Er det da nærliggende å tro at det er ett av rørene som har gått? Holder det å bytte rørene, tro, eller burde jeg sende ampen på service først som sist, i tilfelle jeg har fått brent i stykker noe nedi der.?
  3. Heisan, folkens. Jeg var så helsikes dum å låne bort selveste go'-ampen til en kar på spillejobb 17. mai. En Marshall 2204 fra 1984. Også klarte jo selvsagt denne idioten å ødelegge ampen..! Greia er at så lenge ampen står på standby, skjer det ingen ting. Men når jeg slår av standby'en, for å si det sånn, så går sikringen etter et sekund, eller to. Også lukter det svidd som bare f***.. Idioten lovet selvsagt på tro og ære at han skulle ta ansvar, og levere ampen til reparasjon, men nå har det jo gått flere uker, og jeg har ikke hørt et pip fra ham.. Det jeg lurer på, er om det er noen her på forumet som har noen formening om hva som kan være galt med med min allerkjæreste 2204, og hva det eventuelt vil koste, sånn circa, å reparere den?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.