Lianoroto

Medlem
 • Innholdsteller

  2
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Lianoroto

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Lianoroto

  [SELGES] Line6 POD HD500

  Oppe i øyriket Vesterålen, nærmere bestemt postkode 8430.
 2. Lianoroto

  [SELGES] Line6 POD HD500

  Går med tanken om å kvitte meg med mitt effektsbrett: Line6 Pod HD500. Enheten er fri for unødige merker og annet kosmetisk tull, og låter som nytt. I mitt eie har effektsbrettet bare blitt brukt hjemme, for det meste via software editor. Dermed skal det være mye liv igjen i alt av fotbrytere osv. Med effektsbrettet følger: 1stk strømadapter, 1stk usb-kabel Bilder kommer i løpet av dagen. Pris: 1500,- Frakt: 150,- (Kan sende i løpet av 24t) Betaling: Penger på konto før sending foretrekkes, men kan sendes som postoppkrav for 50,- ekstra
 3. Lianoroto

  Line 6 Helix

  Så billig som Kemper er her til lands, tror jeg heller at for mitt personlige bruk ville jeg vurdert å heller kjøpe den, og anvende min Pod HD500 for ekstra effekter. Spesielt om Helix runder 15 laken. Når det er sagt; Line 6 ser ut til å ha flikket på alle mine problemer med HD-serien. Muligheten for å laste egne IRs er nesten verdt pengene i seg selv. Og enheten ser jo fantastisk ut i bruk.
 4. Lianoroto

  Flere som liker fretbuzz?

  Passer spesielt flott når man spiller litt mer rocka musikk, litt fretbuzz og man har en ganske god "distortion" til dispensasjon. Legger seg godt sammen med vreng gitar i en miks eller liv også.