Gå til innhold
 • Bli medlem

Lianoroto

Medlem
 • Innholdsteller

  2
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Lianoroto

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Oppe i øyriket Vesterålen, nærmere bestemt postkode 8430.
 2. Går med tanken om å kvitte meg med mitt effektsbrett: Line6 Pod HD500. Enheten er fri for unødige merker og annet kosmetisk tull, og låter som nytt. I mitt eie har effektsbrettet bare blitt brukt hjemme, for det meste via software editor. Dermed skal det være mye liv igjen i alt av fotbrytere osv. Med effektsbrettet følger: 1stk strømadapter, 1stk usb-kabel Bilder kommer i løpet av dagen. Pris: 1500,- Frakt: 150,- (Kan sende i løpet av 24t) Betaling: Penger på konto før sending foretrekkes, men kan sendes som postoppkrav for 50,- ekstra
 3. Så billig som Kemper er her til lands, tror jeg heller at for mitt personlige bruk ville jeg vurdert å heller kjøpe den, og anvende min Pod HD500 for ekstra effekter. Spesielt om Helix runder 15 laken. Når det er sagt; Line 6 ser ut til å ha flikket på alle mine problemer med HD-serien. Muligheten for å laste egne IRs er nesten verdt pengene i seg selv. Og enheten ser jo fantastisk ut i bruk.
 4. Passer spesielt flott når man spiller litt mer rocka musikk, litt fretbuzz og man har en ganske god "distortion" til dispensasjon. Legger seg godt sammen med vreng gitar i en miks eller liv også.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.