Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

mryia

Medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om mryia

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 11. des. 1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.hans-christian.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Tysnes, Hordaland
 • Interesser
  Musikk, Foto, Vannsport

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hadde en gitarelev som møtte til time en gang med alle strengene stemt en oktav for høyt. Jeg var litt imponert da over både strenger og treverk!
 2. Dette høres muligens noget dumt ut, men jeg har sett det en gang før. Du har ikke stemt en eller flere strenger en oktav for høyt?
 3. Alle barna hadde gitar med vreng, utenom geir, for farens hans var streng! (to for prisen av en!)
 4. Kjøpte et TC Electronic G-SYSTEM av denne karen. Jeg betalte på forskudd, og det ble sendt neste virkedag med bra innpakkning. Strålende fornøyd med handelen. Anbefales!
 5. Noen som vet om det går an å sitte og spille med en V gitar?
 6. Kjøpte 2 element av han. Som alle andre i tråden betalte jeg på forskudd, å alt gikk som smurt. Slenger med på de som mener en handel med Torgersen er en god deal :-)
 7. Jeg har vel forsåvidt konkludert med det samme som Castor. Bare noe som slo meg når jeg satt i bilen på vei hjem fra jobb.
 8. Egentlig sånn som det fungerer nå, bare fotbryter. Altså bytte ut svitsjen med en fotbryter som bytter "modus" mellom A/B og Y.
 9. Good point. Har ikke skrudd den åpen enda å sett. Nesten rart at de har putta inn en slik switch der. Må da være mye mer allsidig med en fotbryter. Får se hva unge lovende meg finner på
 10. Mulig dette er et noget dumt spørsmål, og at jeg kansje burde sjekker Google før jeg posta her, men siden det er så mye flinke folk her tipper jeg at svaret jeg kan få her er minst like bra som Google Jeg skulle i dag kjøpe meg en A/B boks, men endte opp med en fender Micro ABY. den har en forbryter for A/b, samt en switch for A/B og Y(A&. Er det en lett sak å bytte den switchen med en forbryter? Tenker da koblingsmessig. Skjønner såpass at det antakelig må en drill inn i bildet God helg!
 11. Ble mye spennende lesing her. Litt interesant å se hvordan vedlikehold og intervaller er ulike. Jeg er enig med at det viktigeste er renhold. Folk er nok forskjellig på hvor mye de svetter, surhetsgrad etc. Jeg får fort små "sår" på fingrene som gjør at huden løsner. Derfor er jeg ekstra nøye på nøtt/sadel for å ungå at strengene ryker (jeg har faktisk ikke røket en streng på den straten jeg har nå noen sinne, den er 1,5 år gammel), samt at båndene er rene for å ungå tap av tone.
 12. Hvordan behandler du din kjære, din livsledsager, den du deler livet med til døden skiller dere av (eller du får så mye GAS at den ryker ut på finn.no)? Jeg tenker på hvordan du vedlikeholder gitarene dine. Tips og triks, gjevnlighet osv. Jeg har søkt litt på forumet etter lignende tråder, men de fleste trådene jeg har funnet om dette temaet går ut på f.eks kun vedlikehold av fingerbrett. Jeg har funnet en måte jeg gjør det på som jeg synest er OK, men ønsker å høre hvordan og hva dere gjør. Det er alltid nyttig med nye tips og triks. Her er en rask gjennomgang av hva jeg gjør med min gitar. (
 13. Klarte han å slå Richie Blacmoore i fotball eller? Er ikke alle som i så fall kan si at de spille bedre en R.M. :-)
 14. Tube Screameren min tok inn noe mubmo jumbo radio greier her forleden dag. Når jeg satt TS9'en i bypass mode, så ga han seg å mase. Jeg var ferdig å spille, så slo av å tenkte ikke noe mer på det da jeg vet det ikke er uvanlig. Etter det har jeg ikke hørt noe. Når min far var liten bodde de rett ved siden av Kjevik, Kristiansand lufthavn. Der var tårnet ofte inne med spydige kommentarer på det elektriske orgelet under søndags salmene har jeg blitt fortalt. Fikk filmet litt av radioen også:
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.