Web Analytics
Gå til innhold

Strandhugg

Inaktiv medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Strandhugg

 • Rang
  Nybegynner
 1. Beklager, så klart mente vi Nordmøre også! Gå innpå "Om Meg" på Gitarnorge, la ut kontaktinfo der. Du kan også gå inn på facebook, bare søk Strandhugg! Det er der vi har mest updates. Eller Myspace.com/Strandhuggband
 2. Strandhugg er et ferskt band fra midt-norge, og vi leter etter plasser å spille. Gjerne innen vårt omeråde, dvs. Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og Sunnmøre. Strandhugg spiller tung-episk metall, med et lite hint av vikingsinpirerte riff og tekster. Vi har spillt aktivt siden Januar, og vi har alltid fått veldig positiv comeback. Mye liv, moshpits, og tung musikk gjør da altså Strandhugg til et veldig bra oppvarmingsband. Hvis du har en mulig konsert vi kan spille på, venligst ta kontakt via Mail eller telefon. Vi kan spille når som helst, hvor som helst. Så hvis du trenger et band som bringer MYE liv, høy musikk, og tunge riff, så er vi perfekte. Håper vi får høre mer fra noen av dere snart. All kontaktinfo ligger innpå "Om Meg" på dette nettstedet. Besøk også vår myspace og Facebook side!. Link ligger på "Om Meg"
 3. Strandhugg er et ferskt band fra midt-norge, og vi leter etter plasser å spille. Gjerne innen vårt omeråde, dvs. Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og Sunnmøre. Strandhugg spiller tung-episk metall, med et lite hint av vikingsinpirerte riff og tekster. Vi har spillt aktivt siden Januar, og vi har alltid fått veldig positiv comeback. Mye liv, moshpits, og tung musikk gjør da altså Strandhugg til et veldig bra oppvarmingsband. Hvis du har en mulig konsert vi kan spille på, venligst ta kontakt via Mail eller telefon. Vi kan spille når som helst, hvor som helst. Så hvis du trenger et band som bringer MYE liv, høy musikk, og tunge riff, så er vi perfekte. Håper vi får høre mer fra noen av dere snart. All kontaktinfo ligger innpå "Om Meg" på dette nettstedet. Besøk også vår myspace og Facebook side!. Link ligger på "Om Meg"
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.