Web Analytics
Gå til innhold

Metallic Rookie

Medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Metallic Rookie

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Bosted
  Bergen - Hordaland - Norge
 • Interesser
  Gitar, TV Spill, Musikk, Prøve å komme meg i form og ja.. skolen.
 1. Aldri hørt om DBZ, men kan sjekke hjemmesiden din for sikkerhets skyld. Edit: Hvor ser jeg hvilke gitarer dere har?
 2. For tiden hører jeg på Insomnium og Scar Symmetry, begge bandene har utelukkende bra sanger i min mening. Kan ikke få nok av noen av bandene. Anbefales altså på det sterkeste.
 3. Skjønner, vurderer også kanskje en ESP ettersom jeg hovedsaklig kan Metallica låter.. xD Men har jo lyst å bli litt mer variert også da. 6000,- høres jo ikke så værst ut, men ser at de koster 1099 dollar nye på en del nettsteder. Så hvis vi regner med 25% MVA for å frakte den inn i Norge blir det vel rundt en 7500,- for en helt ny en. Vampy: Kjøpte du den brukt eller i butikk?
 4. Hm.. vanskelig valg. Har sett på den siden den kom ut, så det blir jo ikke noe impulskjøp. Noen steder jeg kan finne ut ca hva verdien på den er? Vil jo ikkje betale for mye for en brukt en heller.
 5. Vurderer å kjøpe en Dean Razorback, noen som har noe erfaring med den? Har også hørt at det skal være mulig å importere gitarer på nett, skulle gjerne hatt noen gode og pålitelige nettsider for dette. Ettersom det nok blir billigere selv etter moms er betalt.
 6. Har alltid likt SOAD jeg, men var ikke så alt fornøyd med alt på den nye CD'en. B.Y.O.B har ihvertfall et sinsykt bra riff.
 7. Jaja, har ihvertfall fått teken på en 5-6 grep nå. Så jeg skal ikke klage på kritikken, men jeg har fortsatt en del problemer med grep som A og F. Der trenges nok litt mer en 30 minutters øving for dagen.
 8. Det var nok ingen spesielle, begynte nylig da jeg fikk faren min sin gamle el-gitar. Må nok si at Steve Vai og Micheal Angelo fikk meg til å fortsette å prøve da, kan bare drømme om å spille slik.
 9. Haha, den burde jo jeg ha kjøpt meg. "Gitar for Dukker!" 8)
 10. Jepp, jeg skal nok klare alt etterhvert. Har allerede lært meg 4 grep nå. -stolt- 8)
 11. Nei, da skal jeg ihvertfall ikke begynne på noe slikt. Holder meg til ekte folk, med ekte kunnskaper. =D
 12. Nei, det har ikkje eg lyst til heller. Trenger en lærer som vet ka eg holder på med og kan hjelpe meg å bli bedre.
 13. Hjalmar : Vi får se hva som skjer, er en del tilbud ute å går. Sender deg en PM senere. Ramb00m : Ja, det klarer jeg helt sikkert. Ihvertfall dem enkleste, tror ikke akkurat jeg klarer 'F' uten hjelp for eksempel.
 14. Er ikke akkurat lett å stemme gitaren etter en så dårlig side da. Uansett så bryr jeg meg fint lite om hva du mener. :roll:
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.