Web Analytics
Gå til innhold

KramerGuy

Medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om KramerGuy

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 31. jan. 1994

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Halden

Contact Methods

 • Skype
  stian.andreas.hansen
 1. Takker for tips! Men sendte gitaren inn til Øivin Fjeld og har fått den tilbake nå, så nå spiller gitaren som en drøm!
 2. Hey! Har hatt et prosjekt i noen måneder nå, og den er endelig blitt ferdigstilt. Det er en gitar som er satt sammen av en: - Kramer hals - Fender 1Humbucker kropp - Floyd Rose Special i krom - Seymour Duncan SH-4 - 1 volumkontroll Etter jeg fikk den tilbake fra lakkeringa, forresten så har jeg hentet inspirasjon fra Bruce Kulick' sin ESP M-1 som han brukte på bl.a "Crazy Nights" skiva til KISS. Men i værtfall, så når jeg begynte å sette sammen de siste delene og fikk loddet på pickup, jack-input og volume-pot. Så når jeg hadde satt på strengene og intonert gitaren, så begynte problemene. Problem 1: Gitaren var stemt, men så fort jeg begynte å spille på den så spilte den ikke rent i alle bånda, noen bånd. Spesielt de 1-5 bånda så var ikke alle strenge "rene" i tonen i bånda. Problem 2: Floyd Rose'n var altfor stiv/tung å bruke. Så har tenkt å sende inn gitaren til Øivin Fjeld for å få satt opp gitaren av en proff, men hvis disse problemene kan løses lett så vil jeg prøve meg en siste gang før jeg fullstendig gir opp ;P Legger ved bilder: "Her er sånn gitaren ble ferdig satt opp og montert"
 3. Glam/Hair Metal band fra Halden i Østfold er på jakt etter vokalist! Liker du den beintøffe glamrocken som vokste frem på Sunset Strip i L.A på 80-tallet. Liker du å kle deg i spandex, cowboystøvler og ha svært hår. Da er dette bandet for deg! Vi er en gjeng på 4 gutter i alderen 18-22 år. Så du må være rundt den alderen. Maks 30 år Innflytelsene våre er mange, band som: Mötley Crüe, RATT, KISS, Dokken, Bon Jovi, W.A.S.P, TNT, Steelheart, Skid Row, Great White, Guns ’N Roses, Firehouse,Santa Cruz, Hardcore Superstar, Crashdïet og mange flere. Hvis dette er noe for deg, ta kontakt her på PM eller på mail: stian.andreas.hansen@gmail.com eller på tlf: 45256505
 4. Takker for bra tips! Har prøvd det med å slakke fjørene og så stemme opp på nytt, men det ble litt knotete.... så nå setter jeg heller på en ny floyd rose, ny locking nut og også nye stemmeskruer ( alt sammen i svart metallic ;D ) Den floyden som satt på fra før var en Kramer licensed floyd så blir nok bedre med en ny en. Og som ikke er licensed + Tror at gitaren kommer til å se mye tøffere ut med svart hardware Skal huske på å legge noe under selve floyden denne gangen slik at den holder seg horisontalt med kroppen Bruker nok det tipset med å legge en smørkniv e.l Skal også bytte ut Humbucker pickup-en som sitter i, til en Seymour Duncan JB. Det som sitter i fra før er en billig Duncan Designed pickup som låter dritt. Jeg bruker 09-42 på alle mine gitarer som har floyd, edge pro e.l jeg da En av grunnene til at kanskje jeg fikk det problemet i første omgang var at sist gang jeg hadde strenger på den, så hadde jeg bare 10-46 sett så da slang jeg på det. Blir det ikke litt knotete da å sette på ett 09-42 sett etter at man har hatt på 10-46??
 5. Her er 3 bilder av hvordan problemet ser ut. Tok et bilde for å vise "tensionen" på fjærene også
 6. Heyhey! Skulle sette på nye strenger på Krameren min og satt inn alle strengene og stemte opp gitaren, men floyden vil ikke stramme seg så den blir liggende i nederste posisjon slik at strengene ligger rett på fretsa :/ Noen som vet hva problemet kan være?? Har prøvd å slække på fjørene men ser ikke ut som det funker.
 7. Hey! Vokalist og bassist søkes til Hardrock band i Østfold! Inflytelser er KISS, Judas Priest, Iron Maiden, Whitesnake, RATT, Dokken, Bon Jovi, Great White, Quiet Riot, Mötley Crüe og mange fler. Vi er i alderen 18-20 år, har øvingslokale, har også studioerfaring og har kontakt med Ole Evenrud som vi har spilt inn hos. Er du interessert så send mail til: stian.andreas.hansen@gmail.com
 8. Hey! Hadde bandøving idag som vanlig og tok med meg ampen inn på bandrommet og plugget inn speaker-kablene til kabinettene og skrudde på ampen og lot den varme seg opp mens jeg koblet til de andre jack'ene. Så når bandet mitt og jeg skulle begynne å spille så gikk det ikke mer en et minutt så plutselig kom det ikke noen lyd ut fra kabinettet sånn helt plutselig. Har sjekket sikringen og den er inntakt har også prøvd med en ny sikring og ingen ting skjer. Det er heller ingen rør som er gått så lurer litt på om det er noe i utgangene til ampen. Har noen vært borti noe lignende før??
 9. Hey! Gitarist og Trommis på 19 år søker vokalist, bassist og annen gitarist til 80-talls Hardrock band! Inflytelsene våre er: Ratt, Dokken, KISS (80's), Whitesnake, Steel Panther, Great White, Europe, Dirty Looks, Return, TNT, Mötley Crüe, Van Halen, Poison og STEELHEART. Vi holder til i Halden, Østfold og har øvingsrom klart med alt av utstyr. Øvingslokalet ligger og i Halden, nærmere bestemt Rockehuset SÅ er dette noe for deg ta gjerne kontakt her eller på mail: stian.andreas.hansen@gmail.com \m/ !ROCK ON! \m/
 10. Hey! Vokalist, bassist og rytmegitarist i alderen 18 - 21 år søkes til glam metal/sleaze rock band i Halden, Østfold! Band som vi hører på: KISS, Ratt, Europe, Van Halen, TNT, Dokken, Quiet Riot, altså 80's glam metal/hardrock er stilen som vi vil spille. Er du interessert ta kontakt med meg på mail: stian.andreas.hansen@gmail.com Rock On! \m/
 11. Hei! Er en 18 år gammel gitarist som helst vil være med i ett hard rock/heavy metal-band. Jeg spiller allerede i ett band, men vi øver veldig sjeldent for tida + at trommisen skal i militæret etter sommerferien og det kan bety en liten stopp for bandet. Jeg har spilt gitar i 4 år nå. Kan mye når det gjelder gitar og har godt med utstyr. Har spilt mest hard rock og heavy metal. Favorittbanda er Whitesnake, Europe, Megadeth, Judas Priest, Iron Maiden, Accept, Dream Theater, Black Label Society og Dio. Kontakt meg på mail: stian.andreas.hansen@gmail.com Håper på svar! Rock On! \m/
 12. Hei! Jeg har en Peavey Windsor Halfstack, og på head-en er det desverre ikke noen Gain-bryter. Har noen ett tips på å få vreng i forsterkeren uten pedal. evt settings på forsterkeren? Bør jeg kjøpe en vrengpedal? Jeg har også en Boss DS-1 men den gir ikke vreng'n jeg trenger.
 13. Skjekka også akkurat baksiden på et Marshall 1960A kabinett at det går an å koble Cube'n til kabinettet. Cube'n har en resistanse på 8 ohm og kabinettet har to resistanser en på 4 ohm og en på 16 ohm, men det står at man skal bruke en inngang. Så da burde det vel funke.
 14. Skjekka EXT Speaker utgangen på Cube'n og der sto det 8 ohm og Max 60W. Er litt usikker på om det er utgangen til å koble ett kabinett eller ikke. Hvis jeg ikke får koblet til et kabinett, så går det alltids å selge cube'n å kjøpe en brukt Marshall JVM210C 100 W COMBO.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.