Web Analytics
Gå til innhold

flantheman

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om flantheman

 • Rang
  Nybegynner
 1. Will do! Men kan fort bli noen uker til jeg får den, ettersom de tydeligvis bygger for hånd...
 2. Ok, takker for hjelp. Gikk for en 100 watts weber. Satser på at det holder greit. Har sjekket litt rundt, og virker som at det ikke er veldig vanlig i musikksjapper hvertfall. Ei heller i norske nettbutikker.
 3. Takker for svar! Har lest igjennom det. Er bare så ny på dette feltet så ønsker å være sikker på hva jeg bør kjøpe. Er det liksom slik at en 60 watts attenuator kan "trekke fra" 60 watt forsterker? Isåfall bør det vel holde lenge med en 50 watt (?)
 4. Hei, jeg har en Fender supersonic 60 watts rørforsterker. Liker lyden veldig godt, men den fungerer best på høyt volum, noe som jeg er redd for kan komme til å gå utover hørselen min på et tidspunkt. Fått tips om å bruke attenuator for å dempe signalene før de når høytalerne. Noen som har erfaring med bruk av dette? Noe en bør passe spesiellt på? Hva slags attenuator bør jeg gå for? Er det slik at jeg må ha en oppmot 60 watt ettersom jeg har en 60 watts forsterker? Har sett lit på en Weber Mini mass, se link. Veldig ny til slike ting, så kom gjerne med råd og innspill! https://taweber.powweb.com/weber/minimass.htm
 5. Ja, når dere sier det så virker det ganske logisk. Takker for svar!
 6. Hei, jeg trenger hjelp fra noen mer erfarne gitarister enn meg selv. Godt mulig at dette er et dumt spørsmål, men jeg spør likevel. Jeg har kjøpt en Brian May signaturgitar fra Brian May guitars. Når jeg bender f. eks 2. streng på tredje bånd, samtidig som 1.strengen klinger løst (f. eks i en pentaton moll skala), hører jeg at sistnevnte blir "slappere" (lavere tone). Dette retter seg opp igjen etter hvert som jeg slipper benden. Er dette vanlig, er det noe som først og fremst kjennertegner billiggitarer eller er det noe som kan justeres i gitarhalsen? Blir veldig takknemmelig for svar!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.