Gå til innhold

Teammella

Medlem
 • Innholdsteller

  113
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Teammella

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mac OS X 10.7.5 2.2Ghz Icorei7 med 4GBram kobler meg inn med apogee usb port. fikk anbefalt å komble gitaren inne gjennom den... funker som f i blandt, men så kommer det delay.
 2. Når jeg spiller gitar inn i progammet så kommer lyden ut i høytalerene lenge etter at den har blitt spilt på gitaren. kanskje 1 - 2 sek. går ikke ann å spille noe da. noen tips?
 3. Kan man bruke denne? http://www.biltema.no/no/Bygg/Maling-og-Fuging/Olje/Kinesisk-treolje-363663/
 4. Hva er det beste å smøre inn halsen til en Musicman axis. spesielt på fretboardet? den er noe ubehandlet fra frabrikken syns jeg=)
 5. white spirit holdt, og plering på batteridrillen!! den ble som ny=) (kanskje litt bedre) he he
 6. laget er for tynt til å skrape av med overnevnte utstyr.... hmmm. skal teste meg litt fram..... takk for forslag. kom gjærne med fler.
 7. det er ikke bare å gnikke bort. nesten som voks...
 8. Har en gitar der tidligere eyer har smurt noe ernieball polish. er liksom et lag på headstocken. hvordan fjerner man dette? hvordan polerer man den opp igjen?
 9. jeg har en slik helt demontert, det virker som det er ulik høyde på sadlene. skal sadlene plasseres på faste plasser eller spiller det ingen rolle hvor de skal plasseres?
 10. Hva er forskjellen på LP classic, standard, traditional og studio? Hva anbefales av disse? Samt hvor stor forskjell er det egentlig på Gibson LP og en Epiphone LP? er det verdt prisforskjellen.?
 11. Tiden er snart der for å få kjøpt en ekte les paul gibson... Det er så utrolig mye å vege mellom. Prisene strekker seg fra 7000 til "the sky liit"? Hve er egentlig forskjellene og hvorfor er det så mange prisklasser? Ønsker hles en sånn Gary Moore eller Jimmy P siller. Her kan dere Gibson LP gi noen svar og råd. Takk
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.