Web Analytics
Gå til innhold

Caroline

Medlem
 • Innholdsteller

  72
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Caroline

 • Rang
  Nybegynner

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Bosted
  ski
 1. Joa, haha! Men som sagt jeg eier ikke rytme eller takt.. Så, blir vanskelig det der..... men vi må tydeligvis følge orginal greia til stilleste gutt på sovesal 1. og kanskje litt saktere?!? om mulig.
 2. Basstrengen trenger vi ikke ha med. Greia er at jeg lurte på hvor mange slag det er på hver akkord.
 3. Oi, jeg så at alle grepene kom sammen der. Kanskje den linken her er bedre: http://nortabs.net/tab/1241/
 4. Ååhh. Tusen takk for godt svar! Neste musikk time skal jeg pushe dem til at DE skal følge med på MEG.. Haha! :lol: Det som ofte er problemet er at JEG faller ut. C C/H Am Am/G Husker du den gangen da vi gikk på folkeskolen F G7 C G7 Den sommer'n det var ferie-koloni C C/H Am Am/G D7 Vi møtte opp på Møllergata, fikk en lapp rundt halsen med navnet G7 Og hvor lenge vi skulle bli C C/H Am Am/G Opp til åtte uker var vårt tilbud fra kommunen F E7 Og selvsagt måtte jeg bli tida ut F D7 C A7 Så stod vi der og stamma mens vi tok farvel med mamma D7 G7 C G7 Den eneste jeg kjente der var Knut Vi har også en musikk lærer som surrer veldig til tider. Så, det ene sekundet er det 4 slag på første linje og i det andre sekundet 2 slag på hver. Liksom umulig å lære noe. Kanskje du tilfeldigvis vet det? Hadde vært til god hjelp. Takk. :D
 5. Hei hei! På skolen har vi fått i oppgave å spille en sang. Vi ble delt i grupper og gjorde oss klare. Jeg fikk æren av å spille gitar, noe som i og for seg er veldig bra. Har akkurat kjøpt meg gitar med stålstrenger. Fantastisk bra å spille på. Problemet er jeg er veldig nybegynner når det gjelder gitar, og når først oppgaven kommer blir alt enda litt vanskeligere. Det jeg sliter med er å bytte grep. Selve grepene klarer jeg, men uansett hvor mye jeg prøver så blir det feil.. Det som også er dumt er at jeg ikke eier rytme eller takt. Dette er også litt flaut. Haha, så når de andre synger så faller jeg ut, enten fordi det går for fort eller fordi jeg ikke rekker å bytte grep!! Sangen vi har valgt er "stilleste gutt på sovesal 1." Noen som kan hjelpe meg litt, eller har noen tips og triks? Takk på forhånd. -Caroline GT.
 6. Noen som har noen norske steder hvor jeg kan kjøpe tuner?
 7. Legg ut litt bilder underveis da Moro å se på :)
 8. Ok, men jeg har ikke fått kjøpt Tuner enda..Har du noen billige steder hvor det er?
 9. Hvor finner dere alle tabsene? jeg skal helst ha norske mapper bare..hvor finner jeg det?
 10. Kan jeg bruke stemmern i guitar pro 5 ? SVAR :D:D:P
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.