Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Cadena

Medlem
  • Innholdsteller

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Cadena

  1. Metalbrain. Musicians Friend i USA har en Yamaha BB425 til $299, salg. Koster opprinnelig $599. Anbefaler deg å få deg konto hos JetCarrier og satse på det tilbudet. 299 dollar blir vel omtrent 1600 NOK + 500-700 NOK i frakt fra JetCarrier. 2300 + 25% mva/toll = omtrent 3000. Det er en tråd på Talkbass.com angående dette salget, og de som har bestilt og mottatt bassen sier gode ord om både bassen og prisen. Bassen koster 4800 hos Gitarhuset.no. Har selv brukt JetCarrier, og er strålende fornøyd med tjenesten og servicen deres. Fikk nettopp en bass fra Musicians Friend ved å bruke JetCarrier selv, så hvis du lurer på noe er det bare å sende en PM.
  2. Heisann, Var det du som sang No Clean Hands på Myspace-siden? Jævla kul stemme, i så fall. Er fra området selv. Begynte med bass for omtrent 3 måneder siden, uten noen annen erfaring fra tidligere av. Dessverre har jeg nok lite å kunne tilby. En god vokalist(noe du tydeligvis er) burde ikke ha noe problem med å finne et band.
  3. Vil tro at bassen er brukbar. Søk etter reviews på youtube. Er en fyr som heter Scott Grove som har lagt ut omtale, og han likte bassen veldig godt. Forresten så var det jeg som fikk Gitarhuset.no til å legge bassen til sortimentet sitt, da jeg sendte mail og lurte på om de kunne få tak i den siden jeg var interessert Vurderte å kjøpe en selv for noen uker siden, men jeg endte opp med en Deluxe Jazz bass.
  4. Heisann, Ser at det er poster som tipser deg om at du skal øve på tabs fra sanger du liker. Fra mitt perspektiv er det vel og bra, du får fingerferdigheter og koordinasjon du trenger. Men du blir ikke en musiker av det. Begynte selv med bass for 5 uker siden. Starten var hard, men jeg føler jeg har kommet over den verste kneiken. Det å spille tabs fra sanger jeg liker er kjekt når jeg får de til, men jeg føler at jeg burde fokusere mer på skalaer og akkorder(blant annet) slik at jeg kan improvisere og være i stand til å lage egne melodier. Det er først da man begynner å minnes om å være en musiker.
  5. Cadena

    Bassgalleriet

    Fender American Deluxe Jazz Bass(2007) og Squier Affinity Precision Bass(2006)
  6. Trodde jeg hadde postet svar på dette. Men situasjonen er slik at noen spotter(taklys) i stua nede skaper disturbances(uten å komme på et norsk ord) på strømnettet som gjør at forsterkeren begynner å dure. Når disse spottene er av fungerer alt perfekt
  7. Kjøpte meg bass for to uker siden, og føler jeg har kommet litt på vei. Hadde vært kjekt å hatt noen timer med en erfaren spiller for å lære mer.
  8. Er nok noe lignende det Orph snakker om. Et eller annet skaper støy på strømnettet. Skal se om jeg finner ut hva det er
  9. Det er ikke noe galt med utstyret, det har jeg forsikret meg om. Det har noe med huset å gjøre. Når jeg er alene i huset(sitter i 2. etasje) produserer ikke ampen noen ulyder. Den starter derimot å lage ulyder når kameraten min kommer hjem. Mistenker at det har med noen lys i underetasjen å gjøre. Merkelige greier uansett.
  10. Var verken problem med gitar eller forsterker. Alt fungerte 100% hos 4Sound. Antar at det er noe galt med jordingen i huset da. Noen som har peiling på om det finnes mellomledd mellom forsterkerkontakt og støpsel som gjør at jeg kan jorde manuelt? Han som eier huset er ikke interessert i å fikse problemet. Og til slutt - kan det være skadelig for forsterkeren at jeg spiller når det er jordingsfeil? Når jeg skrur ned den ene pickupen så forsvinner ulyden, er vel trygt da?
  11. Takk for svar så langt. Strømledningen til forsterkeren er jordet, og jordingsledningen under bridgen så helt fin ut. Har også prøvd å bruke gitaren/forsterkeren på forskjellige steder og forskjellige stikkontakter i huset. Prøvde forsåvidt gitaren på hi-fi forsterkeren også, og den produserte ikke samme hummingen. Tar nok med gitaren og forsterkeren til 4sound i kveld, hvis det er en fare for feil på forsterkeren.
  12. Kjøpte meg en forsterker i går, av typen Behringer BXL1800. Bruker denne i lag med en Squier Affinity P-bass. Bassen har 3 'pots' for justeringer. Når jeg har gitaren koblet til forsterkeren produserer den en ganske kraftig hummelyd når en kombinasjon av innstillinger(pots) er aktive. Lyden blir spesielt høy når jeg skrur opp bryteren nærmest bridgen(vet desverre ikke hva som skiller disse bryterne). Når jeg tar på noe strømledende på gitaren forsvinner hummelyden nesten. - Har hatt ute jack-kontakten i gitaren for å sjekke jordingskabelen - Har hatt oppe pick guard og sjekket jording på pots/brytere - Har også hatt av bridge for å sjekke jordingsledningen som ligger under den Alt dette så greit ut. Har derfor litt vanskelig for å tro at det er en jordingsfeil på gitaren. Kan det være noe med forsterkeren?
  13. Fikk en kar på 4Sound Kvadrat til å se over og prøvespille bassen. Han syntes den var overraskende bra til å være brukt. Det at D/G strengene ikke gidde lyd fra seg hadde garantert noe med forsterkeren min og innstillingene på gitaren min å gjøre. Fikk høre da han prøvespilte EBS Classic Session 60 og Hartke B200, blir enten av de.
  14. Det skal være sagt at jeg ikke har noen preamp mellom bassen og forsterkeren. Antar at det kan ha noe med at D og G-strengene ikke gir så mye lyd fra seg. Planlegger uansett å ta med bassen til en lokal instrumentbutikk for å prøve den på en skikkelig forsterker, forhåpentligvis kan noen der ta en kikk på den også.
  15. Har nå fått bassen i hus. Den ser lite brukt ut og fremstår i god stand, så jeg er fornøyd så langt. Prøvde gitaren i HiFi-forsterkeren, fikk lyd fra E og A strengene i høyttalerne, men svært lite fra de to andre. Da må jeg altså skaffe meg en forsterker. Har sett på denne fra gitarhuset.no - er den tilstrekkelig, eller må jeg ha en combo-forsterker(uten at jeg helt fatter hva det betyr)?
  16. Selger virket som å være en kjekk fyr og vi ble enige om en pris på 1500,-. Sier meg fornøyd med det. Takk for hjelpen så langt Er det noe jeg bør være obs på mtp. brukt gitar? Løse pickups, dårlige strenger osv?
  17. Da har jeg kikket litt rundt på Finn.no. Vil helst kjøpe noe i området, slik at jeg kan se bassen først. Fant en Squier Precision Bass til 1800,-. Den har montert ekstra Jazz pickup og sannsynligvis bæreveske. Er dette en rimelig pris? Vet ikke noe om hvor gammel den er, men ut fra bilder ser den helt fin ut.
  18. Ok. Takker for grei info. Kanskje jeg kjøper meg et billig sett der amp følger med i prisen, så slipper jeg å bekymre meg over akkurat det. Hva tror dere erfarne om settet jeg linket til fra 4sound? Ser helst at jeg hadde brukt under 2000 for en grei start
  19. Takk for svar så langt. Slår fra meg den ideen da. Budsjettet mitt er egentlig lavest mulig. Har lite erfaring med gitar og andre instrumenter. Det hadde vært litt dumt å kjøpe en dyr bassgitar med forsterker hvis jeg slutter etter en kort stund. Har uheldigvis ingen jeg kjenner som spiller bass heller. Har sett et nybegynnersett fra 4sound.no HER Er dette noe en burde prøve seg på?
  20. Heisann godtfolk, Vurderer for tiden å starte å spille bassgitar. Er derfor på utkikk etter gitar og forsterker. Siden jeg har skikkelig forsterker(ikke hjemmekino), så tenkte jeg på muligheten om at denne kunne kobles til bassgitaren. Er det noe som lar seg gjøre? Bildet under er bare for å illustrere hvilken type forsterker jeg snakker om.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.