Web Analytics
Gå til innhold

OMOEN

Medlem
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om OMOEN

 • Rang
  Nybegynner
 1. Hallais folkens "Våtere"... ja hvordan skal jeg forklare en sound?? Forklare litt først kanskje da: Spiller på en ESP LTD M-1000, emg 81 på neck og byttet til 85 på bridge. Spiller alltid solo med kun bridge pickup, slik at sounden ikke skal bli så nasal. Ellers så har jeg en Mesa Roadster topp, og et 4x12 Mesa cab. Eller ingen effekter. Savner å ha muligheten til å få en varmere, våtere, "Slash"-like sound hvis dere skjønner. Sounden på introsoloen til kirk hammet på fade to black er også å trakte litt etter. Noen tips??? Effektboks/-er?
 2. Heisann Battery er et seriøst METALLICA tributeband. Vi er fire karer på ca 30 år, er to gitarister, en bassist og en trommis. Vi holder oss så langt i den eldre tidsepoken til Metallica. Men spekteret blir nok større etterhvert, I utgangspunktet spiller vi bare for å ha det kult, men vi øver en til to ganger i uken og har lyst til å bli ordentlig gode. Vi har flere spillejobber som står på vent, men mangler som sagt DEG til å stå ved mikrofonen!!! Høres dette kurant ut, så ta kontakt da vel:)
 3. Hei Battery er et seriøst METALLICA tributeband som holder til i Trondheim. Vi er fire karer på ca 30 år, er to gitarister, en bassist og en trommis. Vi holder oss så langt i den eldre tidsepoken til Metallica. Men spekteret blir nok større etterhvert, Vi har flere spillejobber som står på vent, men mangler som sagt DEG til å stå ved mikrofonen!!! Høres dette ut som noe for deg, så ta kontakt:) 400 16 345 batteryband@hotmail.no
 4. Heisann Vi er fire karer i midten av 30 åra som har et Metallica Tribute band. Vi har to gitarister, bassist og trommis. Vi har fokus på stort sett gammelt materiale. Til høsten har vi spillejobb på gang. Derfor trenger vi en frontmann/vokalist. Har du trua på å være med? Ta kontakt!!! olav@x3m.no 400 16 345 Mvh Olav
 5. Heisann folkens:) Vi er et Metallica Tribute Band fra Trondheim som søker vokalist. Er du en ordentlige Metallica fan, så kan dette være noe for deg!! Mvh Olav olav@x3m.no 40016345
 6. Heisann Vi er et band fra Trondheim med noen gutter rundt 30 år!! Vi er to på gitar og en på bass. I september skal vi spille en gig, og det kommer til bli flere framover!!! Foreløpig så har vi ikke eget materiale, men vi har endel FETE coverlåter på lista. Maiden, Judas Priest, Slayer, GammaRay, The Big 4 osv..... Men hvilke låter vi spiller kan du også selvfølgelig være med å forme. Vi har stor fokus på at det skal være tight. Har hatt mange øvinger nå uten trommis, så vi savner tungt en taktsjef som tighter det hele sammen!!!! Vi alle har en god del fritid pga turnusarbeid, så vi kan øve omtrent så ofte vi vil. Vi disponerer et flott øvingslokale i Trondheim, som vi deler med 3 andre seriøse metalband. De turnerer en del, så lokalet er ofte tomt. Så er du nybegynner som digger å spille trommer med lærevilje og motivasjon eller en gammel rev som har lyst å spille noen gigger igjen............?????? Ta kontakt:) Mvh Olav ( olav@x3m.no )
 7. Takk for svar! Gjør dere noe spesielt med tanke på innstillinger på amper? Tenker da på gitar vs bass o.l.?
 8. Vi er et band som spiller stort sett thrash-metal. Vi har to gitarer med hver sin amp ( henholdsvis Mesa Roadster med 4X12 cab, og Peavey 5150 med 4x12 cab ), en bass ( vet ikke helt merke på amp men er vel 8x10 cab ) og slagverk såklart. Hvordan bør vi plassere oss i forhold til hverandre, med tanke på å høre hverandre, blikkontakt osv? Hvor høyt skal vi spille? Er det slagverket som setter lista for hvor høyt vi andre skal spille? Sikkert noen der ute som har masse meninger rundt dette!!! Bare spør hvis det er vesentlige momenter jeg har glemt å nevne!
 9. Helt enig i det. Den overrasket meg, med lydkvaliteten på lavt volum. Mye bedre en mange andre jeg har prøvd. Men såklart, den virkelige gromlyden kom fram i større grad når man vrir på volumet!! Har du en Roadster?
 10. Gode tips.... gleder meg som en unge til å få ampen!! Har prøvd oppsette med roadster og rec cab i butikk, og fikk skrudd meg fram til en helt ufattelig RÅ vreng!!! Den snerrer. Så tight, så "ren" og en ufattelig punsh!!
 11. Heisann!! Har nettopp kjøpt et Rectifier 4x12 Std. Slant Cab. Og er i ferd med å kjøpe en Mesa Roadster topp!!! Noen erfaringer med dette oppsettet?? Tips og råd? Skal brukes hovedsaklig til metal ( thrashmetal ), men også en liten 20% clean. Olav
 12. Til dere MESA folk:) Ser MESA BOOGIE Triple Rectifier ligger noe under Dual i pris, og Triple er vel 150w mot Dual 100w. Er det andre forskjeller enn bare watt styrken?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.