Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

LarsOJ

Medlem
  • Innholdsteller

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om LarsOJ

  • Bursdag 09. aug. 1989

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Porsgrunn, Telemark

LarsOJ's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Lett blanding: Martin Mendez Henrik Linder Victor Wooten Tal Wilkenfeld Marcus Miller
  2. Takk for alle svar Ser at Miller bassen nå blir produsert i Mexico istede for Japan. Men det bør vel ikke har så stor betydning?
  3. Takk for tips, Dellers! Noen tips på bra utenlandske nettbutikker?
  4. Etter å ha kikket litt har jeg fått mer og mer sansen for sandberg sine basser.. Hehe! Noen som har erfaring med de?
  5. Godt spørsmål. Er ikke noe ekspert på elektronikk osv. Men jeg syns begge er pene å se på og liker lyden i begge. Liker også både fender og musicman spillemessig. Har hatt begge deler, så er egentlig bare ute etter andres synspunkter og erfaringer . Har kikker litt på sandberg cali tm4 og.
  6. Skal ha ny bass og vurderer disse to. Vet de er rimelig forskjellige, men liker begge to! Spiller litt forskjellige stiler. Noen som har noen tips? Er åpen for andre basser også såklart Pros/cons er bra!
  7. Noen som har noe kjennskap til denne bassen? Virker som solide basser, men får jo ikke prøvd noe sted..
  8. Etter testing av diverse amper, så har jeg kommet fram til at jeg går for en Hartke LH1000 amp. Låt knall sammen med Hartke HyDrive kabinett!
  9. Konge! Får ta meg en tur til Oslo å teste! Er kjempefornøyd med Fenderen jeg kjøpte av deg foresten
  10. Takker for svar. Har nesten nødt til å teste en TC! Hvilke modell vil du anbefale Thunder Fingers? Har lest at TC RH 450 og BH 500 skal være veldig bra...
  11. Ser det ligger en Markbass på finn: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=28215007 og et 4x10 kabinett: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=28214805 Hva tror dere? Har spilt litt på en markbass 250 og digget lyden i denne, regner med at ikke littlemark II er noe dårligere. Syns ikke dette var så gal pris til å være Markbass.
  12. Har lest så mye bra om TC at jeg tror jeg må teste en sånn. Eneste problemet er at det ikke er noen i nærområdet som har TC inne. Noen som vet hvor man kan få testet? http://www.speakon.no/nor/Instrumentforsterkere/TC-Electronic Fant en del på den sida der. Noen som har no tips til hvilken amp. Tenker at det holder med en 500 watt amp og ett 4x10 kabinett.
  13. LarsOJ

    Amp + kabinett

    Er for tiden på leting etter ny topp og kab. Har kikket på litt forskjellig. Gallien-krueger, hartke og markbass virker som veldig bra utstyr. Har hittil bare hatt en ampeg combo, men tenker nå det er på tide med noe større. Spiller for det meste metall (prog). Budsjett på maks 15k. Tar veldig gjerne i mot tips og erfaringer
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.