Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Ashaggy

Medlem
  • Innholdsteller

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ashaggy

  1. Far min har handlet mye der og anbefalte meg den siden. Han leverte til og med inn igjen noe utstyr han ikke var fornøyd med, og fikk meget god service.
  2. Ingen som har nevnt Roland cubene?
  3. Har du sjekka youtube? Ikke akkurat tabs, men mange brukbare videoer hvor de lærer hvordan man spiller forskjellige låter.
  4. Ja, har hørt mange har sagt det.. Faktisk her på forumet så spurte jeg før jeg kjøpte. Derfor jeg endte opp med invaderen.. Den har nok mid til å ta livet av folk ;-). hehe..
  5. Nei det har den ikke. Engl invader.. Tror du det hadde hjulpet med reverb?
  6. Det har jeg faktisk ikke prøvd.. Har alltid forestilt meg at det blir for voldsomt. Hva justerer jeg først da, mener du? Gainen på effektpedalen eller gainen på selve forsterkeren? Jeg skal prøve meg frem også. Blir om et par dager, når jeg kommer hjem igjen, så kan desverre ikke teste det nå.
  7. Jeg sitter på jobb nå så husker ikke i hodet hvordan forsterkeren nøyaktig er stilt, har heller ikkje noe opptak.. Lyden er selvfølgelig kjempebra. Det kan selvfølgelig være som du sier at folk oppfatter «tørr» på forskjellige måter. Det med at en boost bare øker utgangssignalet var det jeg var redd for.. Derfor jeg spurte om det ble for mye kraft med en boost pedal.. Nå er ikke jeg noe ekspert på å stille inn lyd, men tror jeg har fått den lyden jeg er ute etter. Lurer bare på om det går an å gjøre den enda fetere ved å legge til sustain. For alt jeg vet så kan det være mikrofonene på gitaren. Jeg syned ibanezen min med passive mikrofoner høres bedre ut enn LTD'en min med aktive emg's (eller hva de heter).
  8. Jeg kjenner forsterkeren min. Jeg er bare veldig perfeksjonist når det gjelder lyd. Kan liksom aldri bli godt nok. Ingen som har vært borti boost pedaler med andre ord?
  9. Heisann:) Jeg har en 150w rørforsterker og en blackstar distx (distortion-pedal med rør). Men jeg synes at gitarlyden er litt for "tørr", eller hvordan jeg skal beskrive det. Så jeg tenkte jeg skulle kjøpe en sustain pedal for å se om det ville hjelpe, helt til jeg fikk øye på denne: http://www.blackstaramps.co.uk/products/ht/htboost.html Dette er en boost pedal fra blackstar, som er som å legge til 2 stk ekstra rør i forsterkeren. Har lest litt om den, og den skulle gi mer sustain dersom man bruker den sammen med rørforsterker. Men kan dette bli for mye rør og kraft med tanke på at forsterkeren allerede er på 150w? Vil denne boost pedalen eller en sustain pedal hjelpe mot den litt tørre gitarlyden? Spiller progressive metal/tunge riff, 7 strengs,
  10. Jeg hadde samme problem med min invader 150. Måtte levere den inn 2 ganger. Dette er tydeligvis en svakhet på de.
  11. Hiv deg på 8 strengeren du;-).. Godt å høre at ikke alle er a4.. Har selv en 7 strenger og kunne godt tenke meg en ekstra streng ja.. Kanskje det kan bli litt vanskelig å få tak i strenger til en 8 strengs gitar?.. På 7 strengeren min bruker jeg xl-strenger.
  12. Var faktisk jeg som hadde skrudd på forsterkeren og spilt uten at høytaleren var tilkoblet, hehe;).. Men combo betyr at forsterker og høytaler er i samme kasse, så det trenger du ikke å tenke på. Det jeg har var en egen forsterkertopp, og høytalere utenom..
  13. Takker:).. Jeg skal prøve det.. Synes bare det var rart de skulle ryke når forsterkeren er så ny.. Men den har vel lagt noen år på et kaldt lager, og blitt sendt fra tyskland og greier.. Den tålte nok ikke det.. Håper det bare er det som er feilen..
  14. Åj.. Må sende den inn til rep da. Men skal ikke all lyd forsvinne da dersom utgangsrørene eller transistorene ryker? For jeg hadde lyd, var bare at jeg fikk ikke lyden opp til det volumet jeg ville. hmm.. rart at det skal være så skummelt å spille uten kabel.
  15. Heisann.. For ikke lenge sien kjøpte jeg meg en ny engl invader 150w, og hadde muligheten til å spille så høyt at vi nesten ikke hørte trommene.. Så på øving i dag så var lyden plutselig blitt svakere og mildere.. ikke noe futt i det hele tatt.. Har bare spilt mellom 20 - 30 timer på den. Det er to ting jeg kan tenke meg kan være årsaken: Jeg hadde spilt en times tid, og ventet noen minutter etter jeg var ferdig så rørene fikk kjøle seg ned litt før jeg flyttet forsterkeren. Så når jeg skulle sette fra meg forsterkeren, så satt jeg den litt hardt ned, men det var langt i fra noe å reagere på, men lurer på om røra kan bli dårligere av så lite? Også den andre tingen var at jeg hadde glemt å sette i kabel mellom topp og kabinett, og tok opp volumet og prøvde å spille. Har hørt at dette ikke er så bra, men hva kan egentlig skje om man gjør dette? Er det noen andre som har opplevd at lyden i forsterkeren rett og slett blir svak og "kjedelig"? Takker for alle svar..
  16. Hva slags instrument spiller du? Regner med det er gitar.. Angående spillinga di så vil jeg tro, uten at jeg har erfaring med dette, at til flere ting du klarer å vise de, til bedre er det.. Hvis du for eksempel mestrer forskjellige musikk sjangere, så ville jeg spilt alt dette.. Og ikke minst hvis du kan flere enn kun et instrument, piano f.eks.. Og er du flink å synge så ville nok det også gjort et bra intrykk.. Når det gjelder spørsmålene så er nok det viktigeste å vise at du virkelig er intressert i dette!.
  17. Jeg hadde samme problemet.. Jeg tror jeg fant ut av det.. Jeg kjøpte med ein orginal footswitch som bytter kanaler på forsterkertoppen.. Til den fulgte det med en solid og lang jack kabel.. Den brukte jeg rett i gitaren istedenfor, siden jeg er en såkalt "vandrer" på øving, og jeg liker da lange kabler.. hehe.. Det var vel da den støyen var der og irriterte meg mener jeg.. I dag på øving så brukte jeg samme kabel i et el-piano som jeg har, og lyden var bare ekkel.. Så byttet vi kabel, og da ble alt som før.. Så jeg lurer på om den kabelen kun kan brukes på den footswitchen som den fulgte med på..
  18. Hehe.. Måtte bare dele denne. Sitter litt for tida å ser på demo videoer av forskjellige distortion pedaler, siden jeg er på jakt etter noe nytt med kvalitet. Uansett, de fleste som skal vise frem en pedal pleier som regel å være gode gitarister, men han her irriterte meg. Klarer ikke å treffe den riktige takten én eneste gang: http://www.youtube.com/watch?v=t_-M4gVW5kY&feature=player_embedded
  19. Har en god følelse på en pedal jeg har bestilt meg (har ikke prøvd den): MXR ZW38. Den skal være veldig god sammen med vreng også.. Du har forresten 2 tråder som er like rett etter hverandre..
  20. Var ikke allverden til prisklasse da.. Tror vox er den billigste rør forsterkeren du kommer over, ja..
  21. Fant du ut av det? Jeg har samme problemet og alt er helt nytt.. Men denne knitrelyden kommer og går.. og går av når jeg trykker på stand by
  22. Hvordan spiller man inn en forsterker og høytalere? 200 timer uten å kjøre på kraftig volum? Det klarer ikke jeg..
  23. Med utgangseffekt, er det effektpedaler du mener da? Sikkert dumt spørsmål men.. Jeg vet at 100w rørtopp er utrolig kraftig og i tillegg så mikker man opp lyd som regel.. Jeg spiller i et ganske stort lokale (hadde nok holdt med 100 watt her også), men jeg liker å ha så mye mer å skru opp på, så tror jeg det er mer mid i 150 watten.. Jeg skal ikke uttale meg for mye siden jeg ikke har prøvd invader 100, men jeg synes ikke det ble for mye, som mange mener.. Ikke til våres spillestil ihvertfall..
  24. Ville bare fortelle at jeg har i dag blitt en lykkelig eier av en splitter ny ENGL Invader 150. Har lagt ved et bilde jeg tok med det samme jeg slo på forsterkeren.. Merkelappen henger fortsatt på kabinettet, hehe.. Den funket overraskende bra med effeltpedaler.. 6 ekstra rør fulgte også med:-). Har ikke fått testa den skikkelig ut enda, siden trommisen var så ivrig på å spille.. Selv om jeg ikke hadde fått stilt inn den perfekte lyden, så smilte alle fra øre til øre pga den fantastiske lyden og det deilige trøkket.. Og bedre skal det bli.. Mange som "advarte" meg om at 150w ble altfor voldsomt.. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte 150w fremfor 100w!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.