Gå til innhold

Morten-T

Medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Morten-T vant dagen sist Desember 6 2018

Morten-T hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

83 Excellent

Om Morten-T

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  Vintage-type gitarer, ølbrygging, vinylplater

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Denne har vært presentert på forumet før...: Fender CS 1960 Relic Duo Tone Ltd. Edition Et veldig hyggelig bekjentskap!
 2. Her er min nyanskaffelse: 06 R9 darkback i favorittfargen tobacco
 3. Her har jeg samlet, de nåværende, favorittpedalene på to brett:
 4. Tåre i øyekroken, nydelig!
 5. Takker! En av favorittene det ja
 6. Her er mine: fra venstre: Rusty Andersson ES-335, ‘64-reissue ES-345, Epiphone Sheraton union jack, CS ES-355.
 7. Hva slags tele-er er det dere har her, fano-man og MAa? De ser rålekre ut! (Svak for hvit/blond)
 8. Jeg spiller stort sett på Fenderaktige forsterkere med Telecaster og har lagt min elsk på Way Huge Green Rhino. Den er Tubescreamer-ish men med en veldig fin 100Hz boost som feiter den opp betraktelig i det lave registeret hvis ønskelig. Ellers varierer jeg med Analogman King Of Tone og Rockett Archer (Klon Centaur -klone) og syns også de fungerer knall.
 9. Finfinfin! Liker når baksiden blir litt mer brun enn rød. Toppen og er jo rålekker!
 10. Har hatt en I-35 deluxe, med Honduras mahogny og Brazilian rosewood gripebrett. Helt fantastisk på alle måter! Angrer på at jeg solgte den, men det ble hverken Les Paul eller ES-335 som jeg var mest på utkikk etter da. Har også hatt en 290, men hadde P90 i andre gitarer og ville heller prioritere å beholde de.
 11. Her er min Suhr Scott Henderson Classic:
 12. Skulle gjerne prøvd den! Denne gangen var jeg ute etter klassisk tele-oppsett med litt andre finesser. Blir vel til å spare til en Echopark ´59: http://echoparkguitars.com/guitarmodels/59Deluxe.html ?
 13. Joda, har hatt Echopark-en en liten stund og den infrir veldig. Treverket er i ett stykke gammel swamp ash. Kroppsfasongen skiller seg litt fra Telecaster. I tillegg har den strat-konturer til magen og til armen. Men de er mer kantete enn på strat (og Linhof) noe jeg syns er penest på en tele-type gitar. Halsen har en tykk ‘60s fender aktig C-profil. Rødsvart slab rosewood gripebrett. 12’’ radius som jeg liker godt Veldig tynn lakk, men upåklagelig jevn og fin. Hele gitaren er laget utelukkende med håndverktøy, altså ingen CNC. Spurte Gabriel Currie (som lager disse) om dette da den har et par sjarmerende tegn på at den er håndlagd. Det benyttes maler fra Leo Fender som Gabriel fikk etter å ha jobbet under Fender hos G&L på 80-tallet. Pickupene er designet av Echopark for denne modellen og produsert av Arcane i LA. Neckpickupen er en Gold foil-type inspirert av pickupene til Teisco. Bridgepickupen er en replika av en Fender ’49 lap steel pickup. Låter veldig fint og balansert. Gitaren resonerer godt og det virker som om pickuper og treverk spiller på lag.
 14. Her er mine tre: Fender Custom Shop '63 Telecaster NOS Fender Custom Shop '50s Esquire relic Echopark Clarence Gold Coil
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.