Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Pathor

Medlem
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Pathor

Pathor's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for kjapt svar! Rakk såvidt en liten napp etter jobb ? Bor i nærheten av Lillestrøm. Hadde vært greit å fått fikset den jeg har siden jeg ikke vet hva jeg får på nett. Kan jo være dårlig batteri i den også, pluss event. andre ting. Greit å være litt skeptisk.
  2. Hei, Har en Zoom 9002 fra 90 tallet som trenger litt ettersyn, men aner ikke hvem som fikser slikt. Morsom liten sak å bruke, så tenkte å få den i god brukbar stand igjen. Strømmen går av og på jevnt og trutt, så det virker som det er DC 7.5v kontakta på Zoomen som er slitt/slarkete. Må vel byttes. Adapter kontakta virker å være stabil med ca 8v hele tiden. Dessverre vil ikke batteriet lades lenger, så det er lite hjelp å få derfra når strømmen inn er ustabil. Håper noen kan hjelpe eller har tips om hvem jeg kan kontakte.
  3. Hva du vet! Fint å få litt historie på den. Faktisk veldig bra lyd på den.
  4. Takk for svaret! Montclair??? Aldri hørt om den.
  5. Håper det finnes noen entusiaster der ute som kan hjelpe meg å identifisere denne gitaren. Kom tilfeldig over den privat for over 20 år siden, og kunne ikke motstå den. Fin lyd og bra å spille på. Kunne vært fint å visst hva det var. Håper på hjelp og evnt kommentarer.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.