Gå til innhold

LotusX

Medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om LotusX

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bryne
 1. gitar er innkjøpt. ble en D10sce istenfor.. låter i mine øre bra, så den har jeg store forhåpninger til..
 2. Ser absolutt interessant ut - problemet er jo ofte å få prøvespilt dem (i mot hverandre). Føler butikkene rundt her har fleste av "sine merker" og noen "slengere" av andre merker. Som nevnt i en annen tråd, har jeg satt mine øyne på en Washburn D52, men vet egentlig veldig lite om den. Hadde jo vært morsomt å satt den opp mot f.eks AEL 100, AW 30 eller den nevnte Seagul S6 - samme dag, i samme butikk..
 3. ..var å prøvespilte noen gitarer på lørdag, og denne Washburn D52 ble varmt anbefalt av den entusiastiske og vennlige karen i stavangerbutikken - og den føltes absolutt god ut også... Hadde fått den for 6000 (evt ca 6500+ m/pre-amp.) Noen som har erfaringer med denne..? I prisleiet 5-7000 så mente selgeren dette var det absolutt beste kjøpet mtp. klang og materialvalg.. Sammenlignet da med Furch og Yamaha i samme prisnivå....
 4. Hmm - vet ikke helt om jeg likte designet, men anderledes er jo kult så den skal absolutt sjekkes opp.. kikker i utgangspunktet etter en "ren" gitar uten cutaway.. ..var selv å prøvespilte noen gitarer på lørdag, men de besøkte butikkene i stavanger/sandnes hadde ingen Ibanez, så da måtte bl. a. annet denne testes: Washburn D52 - ble varmt anbefalt av den entusiastiske og vennlige karen i stavangerbutikken, og virket absolutt bra..
 5. Jepp - stedet er lokalisert.. Glimrings, og takk for hjelp
 6. Good.. da har jeg noe å gjøre på lørdag også... ;-) thx!
 7. kjempespennede bedrift, men jeg er nok ute etter det mer "tradisjonelle".. Flere enn kun AW i Ibanez-serien, evt. Furch, Höfner etc. - i prisklassen 2-6000 (eller no´) 4sound har/hadde(?) visst en butikk i Stavanger som kan være et alternativ..
 8. Før jeg lagde denne tråden sjekket jeg rundt litt på nettet (uten særlig oppløftende resultat), og når jeg besøkte hjemmesiden til Godlyd så det ut til at de først og fremst konsentrerte seg om el-gitarer..(?) Men takk for tipset - skal sjekke nærmere
 9. Hei Jeg er i anskaffelsesmodus av ny akustisk gitar, og er "ny i byen/omegn" Har noen av dere gode råd om lokale musikkforretninger som har et greit utvalg av akustiske gitarer? Har vært innom Jæren Musikk på Bryne (bra der), men kunne tenke meg å sjekke ut et noe større utvalg... Tips mottas med takk
 10. Will do.. Etter tilbakemeldinger herifra føler jeg nå å ha litt bedre grunnlag for videre leting og testing. Er jo absolutt ikke alle typer utstillt hos den lokale forhandleren, så da er det godt å ha litt godt med bakgrunnsinfo. Who knows, plutselig dukker det opp en "drømmegitar" på finn eller no.. ;-) Leser ofte igjennom argumentasjon som er gjort på disse sidene, for å lettere ha en formening om hva jeg bør holde øynene oppe etter. thx!
 11. Nei, ikke noe fasitsvar, men absolutt fornuftige og nyttige innspill - takk for det
 12. hehe.. smaken er som baken.. men er vist få AW´er med Cutaway ser jeg av linkene dine..
 13. Bra innspill. Når du sier det, så var det noe kjent.. Gjelder dette kun AW40ECE, eller AW generelt tro..? Hmm..
 14. Godt å høre..! Når fingerspillet mitt "sitter", skal AW-100 være en av de som skal testes ut.. Men AW - vet du hva forskjellen egentlig er mellom AW og AEL (og andre forkortelser) - er det kun estetiske eller faktisk musikalske forskjeller? Har en Ibanez AW-40ECE i sikte til 4700,- (før evt.pruting)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.