Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Tr@uNie

Medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Tr@uNie

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 20. mars 1996

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det ble poison av alice cooper til slutt. kul låt, men ikke helt metall.
 2. Har fikset opp litt til innspillinger av riff og låter, og har deremd importert midi filer(tromme) fra guitar pro. problemet er at det ikke går an å spille av disse midi filene. Forslag??
 3. Er det noen som vet ca når metallica kommer til norge neste gang?
 4. fant en råkul sang inne på forumet under tråden: glemte gitarhelter . sangen gikk rett gjennom hjernebarken, men har for lite hjerneceller til å finne tabsn selv . her er linken til videoen på youtube http://www.youtube.com/watch?v=Oxf6QuhGqiY hvis det er mulig kan jeg godt få sangen på guitar pro 5
 5. har begynt å beherske sweeping. jeg greier det nå med to strenger etter å ha spilt litt malmsteen. interluden i liar (Malmsteen) er en trestrengs jeg har øvd på. noen andre forslag til trestrengs?
 6. enkelte sanger går ikke an å åpne. det kommer bare opp: to open this file, please update your guitar pro software. jeg er en newbie på data . noen som kan hjelpe meg?
 7. jeg ser denne tråden er gammel, men har dere funnet noen medlemmer
 8. en måte som jeg syntes er bra er denne: --1-2-3-4-------------------------------------------- ----------1-2-3-4------------------------------------ -------------------1-2-3-4--------------------------- ----------------------------1-2-3-4------------------ -------------------------------------1-2-3-4--------- ----------------------------------------------1-2-3-4 denne kan man ta hvor som helst på halsen. meningen er å ta opp og ned slag, denne veien og tilbake motsatt. etterhvert blir man raskere. Fant denne på youtube.
 9. har et lite "band" på skolen, og trenger lette sanger som går i de enkleste akkordene, men likevel kule riff. sangen skal helst være rock, metall og være kjent. vi skal ha konsert på alle sangene vi har øvd opp til i vår, og mangler bare en rocke, metall låt.
 10. takk for tipset. har sett litt på youtube. den ser ganske bra ut. bra looper!!!
 11. har tenkt å kjøpe meg looper, men vet ikke hvilken jeg skal kjøpe. Loopern må være billig (0-2000), men likevel være bra.
 12. jeg har prøvd meg på sweeping, og spiller en del solo, men det er noe jeg sliter med: å dempe de tre nederste strengene(g,b,e). Enten blir det bare døde toner eller så blir det masse bråk(avhengi av hvor mye jeg demper). Er det noe jeg må øve på,kan det være noe med utstyret jeg har(Ibanez grg170dx, laney hardcore). noen tipst til hva jeg kan øve på for å få dette til?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.