Gå til innhold

Stian_a

Medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Stian_a

 • Rang
  Nybegynner
 1. Hvis du vil invistere, setter du ikke pengene i banken.. Når det er snakk om avkastning hva angår 5000kr, så er et gitarkjøp bedre. Snakker vi 2,5 mill er nok eiendom et bedre alternativ. Jeg får se ann. Er lysten på ESP-en også, så får se hvor mye det ligger i lommeboka.
 2. Jess Sir! Om den er god å spille på, å prisen er OK. Jeg kan alltids få solgt den for prisen jeg ga for den.
 3. mhm. Noe jeg ser meg enig i. For min del nå, så er jeg lysten på denne av sjarmen, alder og den røde fargen ;p Takk for svar alle sammen! Her er ESP-en http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180672549942&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
 4. Straten er jo fra 84-87, å mtp. alder og evnt mods er det vel kanskje vanskelig å sette det i lys av en ny vare? ESP-en er også noen år gammel. - Drømmen har vel også vært en slitt,rød stratocaster etter at jeg så mark knopfler;p Ps, har hatt ca 5 gitarer nå, fiolin og saksofoner, å har aldri gått i minus..
 5. Rød stratocaster, visstnok fra 83, men serialen sier vel mer 85-87. E32xxxx serial, made in USA. Fender Custom shop pickups, kroppen har fått frest plass til humbucker under plektercoveret, men ikke blitt brukt. Hadde visstnok noe spurzel låse-mekanisme i hodet, men disse har blitt tatt vekk, så det er skader i toppen grunnet dette. Hvor mye er noe slikt verdt? Gitaren virker ellers plekkfritt, halsen er ikke slitt og kroppen ser veldig bra ut, sett vekk fra skader fra bruk og alderdom. Får med en Fender kasse til den også. Også ; esp The eclipse delux. Denne er av eldre årgang, å kroppen ligner mer noe stratocaster enn de nye ESP eclipsene, som ligner mer Les Paul aktig i kroppen. gitaren er i god stand, svart og orginal.
 6. Yup, I still got issues with the action on it. I guess you got your price on a bit of tweak? Send me a text Ellers ringte jeg 4sound idag, å da de skulle ha 600kr for å rette den, så skal jeg fasan meg få til selv.
 7. Nå har jeg satt de helt i bånn, for å få den så lavt, ble ca 5mm action på 12bånd. Da jeg stemte ferdig, å prøvde vibben, så sa det "knak".. hehe. Kan nå hende jeg tar med den i butikken, heller det enn å ødelegge noe /evnt mer.
 8. - antar disse "studsa" som du sikter til er vist ved røde firkanter, i hvert hjørne? -Blå firkant er for individuell høyde - Hvit er der strengene går inn, å blir holdt fast - Gul har jeg absolutt ingen anelse om, siden de bare presser på studsa som holder på strengen... Clues?
 9. Ja, halsen ser faktisk ganske rett ut.. Nå er jo det nye spørsmål, hvordan man justerer action via broa/vibsystemet? hehe - Ja, jeg spør, fordi jeg ikke vil levere den inn. Greit å lære det når en først er i gang.
 10. Handla meg et par nye + kabel til ampen på myhrbråten. Gått rundt i hele dag og orka bare ikke. Resultatet av nye fjører var bra! Ble rett nå! =) Nå er vel heller problemet strenghøyden, action. Justering av Truss-rod antar jeg, men hvor mye er vanlig? På 12bånd er avstanden 5 til 6mm fra E strengen. Halsen må da evnt. slakkes, men er det høyre eller venstre? Sett gitaren foran ifra.
 11. OK. Jeg var som sagt på 4sound å kjøpte en pakke med fjører. Pakka innholdt 2 fjører,så tenkte at det var nok, men tydeligvis ikke. skal ned å handle en kabel til forsterkeren jeg måtte dra med meg tvers av byen idag å, så da handler jeg med meg to fjører til. Skal på myhrbraathen, da de er nærmest - Nesten så jeg gruer meg, for han gammeln er så jævlig sur.
 12. hehe. Fått på to nye fjører fra 4sound, å i tilegg tok jeg på de to gamle. Er ikke like mye spenn som før, men står fortsatt ikke vertikalt med kroppen når den er stemt.
 13. Ikke spill samme type musikk sjanger. Spill flere typer. Varm opp hender, eller sitt gjerne en stund å spill å skaff deg først som sist et skikkelig instrument, ikke 500krs gitaren.
 14. null og niks å gå på. Får springe å handle meg et par, å satse på at det ikke koster all verden = ) PS : Er dette noe de fleste gitarbutikker sentralt i Oslo skal ha under disken? For skulle gjerne ha spilt litt. hehe!
 15. Hvordan stramme? Ser ingen muligheter til dette bakpå.. Det er jo fjører, direkte til tremobol til kroppen. Da må jeg evnt kappe litt av fjøra, eller nye fjører, om ikke flere, siden 1 mangler,å den andre er litt strekt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.