Gå til innhold

Skoggy

Moderators
 • Innholdsteller

  2 531
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Skoggy vant dagen sist Januar 1

Skoggy hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 092 Excellent

Om Skoggy

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag Mars 19

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bærum

Nylige profilbesøk

9 368 profilvisninger
 1. Åh, hjelpes så moro det hadde vært! Om vi holder oss unna skrikelåtene i store drag kan jeg ta vokalen! 😅 Edit: kom brått på at jeg har to barn som tar mesteparten av fritiden min. Håper du får samlet en gjeng, jeg kommer lett og ser!
 2. Om du holder til i Oslo-området så ligger det en Hughes & Kettner Trilogy topp på Finn for latterlige 3000,-. Super clean, hissig vreng, effekt loop. Svært allsidig forsterker, tar også pedaler veldig bra.
 3. Velkommen! Så lenge man finner glede i å spille, så er det sekundært for min del hva som står på headstocken. 😊
 4. Nå har han ihvertfall fem Taylorer jeg vet om, og jeg tipper vel at de fleste er customgitarer ettersom jeg ikke vet om hyllevare fra Taylor som er identiske, med et unntak. Må nesten bare sammenligne gitarer og materialer, for han har ikke snakket noe særlig om type gitarer han bruker, og som du sier er det ikke lett å finne specs på nett. To av Taylorene med venetian cutaway likner på 356ce, men har ikke inlays i halsen. Ringen rundt halsen er ikke perlemor, derfor tror jeg heller 356 fremfor 656, dersom det ikke er customgitarer. En av de er en 8-strengs bariotone, ser ut som en GT8. En sort, kan se ut som en 600-serie ce. Hovedgitaren hans ser ut som en variant av 900-serien, men er litt mange quirker til at jeg tror det er hyllevare. Heller ingen presentation. Ser ut som sitka topp, rosentre sarg og bunn, ibenholt gripbrett Desverre ikke et helt klar svar til deg, men håper det hjelper deg noe.
 5. Skoggy

  Dagens gitar

  Min feil, tenkte selvfølgelig på krona men skrev custommerket i mangel på kognitiv kapasitet i øyeblikket. Sånt skjer når blodet forsvinner fra hodet. 😉
 6. Skoggy

  Dagens gitar

  Det er noe med SJ-200 ass, faen så lekkert, huttetu! Har lyst til å kile'n på custommerket med lillefinger'n mens jeg gir et velplassert klaps på sargen, ømt men bestemt.
 7. Bra at det kom til en løsning.
 8. Dette må nesten Kjell-Iver svare på. Jeg har som mod ikke sett noen plan, og har ingen informasjon om hva som vil skje med innholdet dersom forumet blir lagt ned.
 9. Har solgt en Explorer til han som selger Charvelen, hyggelig fyr.
 10. Han eier det, og har utgifter som ikke lar seg dekke av driften av det. Synes du det er veldig urimelig, selv om det er vanvittig kjipt?
 11. Ja, toppen på den er veldig pen! Har ikke enhancet noen farger eller filter på bildet heller, er slik den ser ut. Stemmer, PG mod. Må til! Står jo navnet til GM på trossrodcoveret, noe annet da ville vært vanhellig. 😄
 12. Edit: Syntes den fortjente et solbilde også, nå når den tittet frem.
 13. Hadde budsjettet tillatt det, så hadde det nok blitt pushet en LP her også.
 14. Da ble det en Ibanez Mikro. 😊 Satser på at guttungen blir fornøyd, så kan han få sikle litt på de 'store' gitarene mine så vi holder interessen oppe. 😄 Takk for tipsene, begge to!
 15. Har en stesøster som har en gutt på 6 som ønsker å begynne å spille gitar. Synes at en standard størrelse blir litt vel stort, og prøver å hjelpe henne med å finne noe i 3/4 størrelse, og lurte på om dere snille folk på forumet kunne bistått med tips og innspill. Gutten ønsker en elgitar, og de ønsker i utgangspunktet ikke å bruke mer enn en tusenlapp i første omgang, naturlig nok. Har tittet litt selv, mente at Yamaha hadde noe i dette segmentet, men sliter med å finne noe.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.