Gå til innhold

Vardok

Medlem
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Vardok

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  oslo
 • Interesser
  Norsk black metal,Black metal, DSBM osv...
 1. mikken funker og kabelen er helt ny, så den bør funke. hmm, jeg skal bygge ny pc snart, så da starter jeg fresh. Da er et bare å håpe på det beste.
 2. det bruker lyd kortet, men jeg får ikke noe respons fra mikken. Lyd kortet har ett display der lyd nivået vises, og det viser ingen ting
 3. har koblet opp både 2 xlr kabler og usben. og ja jeg har lest manualen. tror enkelte drivers er defekte, men vet ikke. Har prøvd å reinstallere sofwares og driver MANGE ganger.
 4. Jeg kjøpte meg en rme babyface http://www.rme-audio.de/en_products_babyface.php for ett år siden, men den har gått rett i glemme boken, fordi jeg absolutt ikke har peiling på hvor jeg skal starte. Jeg har også en sm7b mic fra shure, som jeg gjerne vil koble opp til den for å spille inn vokaler og liknende. Noen som har erfaring med babyface, og hva av utstyr og ting jeg trenger for å få mikken til å registrere lyd?
 5. you've got some cool riffs there, keep up the good work!
 6. alt du trenger å vite står her http://heavymetal.no/metalboard/viewtopic.asp?menuid&b=2&t=85528
 7. Jeg Tenker på å sette opp ett hjemme studio. Men jeg trenger hjelp til å finne ut hva slags utstyr jeg trenger. Jeg vet at jeg kommer til å trenge en pre-amp, et lydkort, mikser og mikrofoner. Jeg har høytalere og mikrofoner. Jer må kunne spille inn vokal og gitar, ikke trommer foreløpig. Jeg trenger Hjelp.
 8. Chaosphere trenger trommis. sjekk ut facebooken vår å hør på sangene. Hvis du er interesert så ta kontakt på facebook eller ring meg 41242045. http://www.facebook.com/chaospherenorway
 9. jeg skulle egentlig kjøpe Superior Drummer + Metal Foundry. men jeg har ikke pengene akkuratt nå
 10. Rhythm Rascal var bra men jeg må kjøpe full versionen siden lyden blir fakka når jeg gjør den om til .wav format
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.